За всяка зодия: Съвет за пролетта!

Какво е най-добре за всеки знак този сезон?
28 мар 2019 10:40, Ивета Иванова
10
За всяка зодия: Съвет за пролетта!
Снимка: Pexels

Ето от какво трябва да се опитат да се избавят зодиите през пролетните месеци, за да са щастливи и обичани.

Овен
 
Не се старайте винаги да сте първи във всичко. Опитайте се да не се оставяте на напрежението, не всичко в живота е състезание! Имайте повече търпение, някои цели се постигат по-бавно.
 
Телец
 
Излезте от комфортната си зона и не се страхувайте да блеснете! Изследвайте непознати територии, заемете се с нови хобита! Може да намерите нова работа или връзка. Пролетта е времето да подобрите и хранителния си режим.
 
Близнаци
 
Намерете баланса! Обиковено сте много заети и графикът ви е натоварен. Не се страхувайте да откажете някои покани за срещи и партита, трябва и малко да си почивате и да отделяте време само за себе си. Отдайте се на хобитата си.
 
Рак
 
По принцип сте доста предпазливи и често изграждате стени около себе си. Хубаво е да не се доверявате бързо, но и не се затваряйте прекалено! Позволете си да се сприятелите с нови хора и да създадете истински връзки с тях.
 
Лъв
 
Родени сте, за да блестите и държите да правите добро впечатление! Но не трябва да се влияете толкова много от мнението на другите и постоянно да търсите одобрение. Важното е вие да се харесвате, не обръщайте толкова внимание на забележките!
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
Даниела Дариткова преди 5 години
е зодия "Везни", родена е на 28 септември.Тек съветват "Везните" да не се занимават с проблемите на другите хора, а да се посветят на себе си през тази пролет.Какви ли последствия ще има това за Народното събрание и за държавата ни?
2
2
 
15
 
! Отговори
Наблюдавал отстрани преди 5 години
Как ще накараш някой от зодия "Овен" да не върви винаги с рогата напред? Това е в основата на характера му :)
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не всички Риби са чувствителни. Има и супер тепегьози сред тях.Водолеят прави кавги с околните не за да ги спечели за кауза, а за да ги изнуди да приемат някакво становище, от което само той може да се възползва.Някои Везни наистина са готови да защитят онеправдан, но други от тази зодия имат склонността Най-безочливо да се възползват точно от най-онеправданите.Стрелецът е наистина немарлив към задълженията си и, вместо да доведе работата си докрай, предпочита развлечения или мързел.