Зодиите, с които се сприятеляваме (II част)

Вижте наблюденията и съветите на астролозите
31 мар 2019 23:00, Екип на Tialoto.bg
10
Зодиите, с които се сприятеляваме (II част)
Снимка: pexels.com

Везни

Везните никога не се отегчават, когато са в компанията на Близнаци и Водолей. Заедно имат много общи теми, а често тези теми са разбираеми само за тях. Добра опция за приятелство са Стрелците, които ще ви зареждат с енергия и ще ви мотивират не само да мечтаете, но и да действате. За съжаление понякога Везните могат да бъдат много мързеливи и пасивни. Има всички предпоставки за силно приятелство с Лъвовете, но при условие, че и двете страни са готови да се приемат помежду си такива, каквито са.

Скорпион

Родените под съзвездието Скорпион са много взискателни към хората, така че да си приятел с тях не е толкова лесно. Само представителите на Риби могат да плуват без особени трудности в техните води. Скорпионите могат да търсят приятелство с Рак, но при условие, че той част от кръга им. Съществува и възможността за здрав съюз със зодии, които са тяхна противоположност - Дева и Козирог. Те ще се допълват и споделят най-интимните тайни.

Стрелец

Стрелците нямат никакви проблеми в общуването с представители на другите огнени зодии - Овен и Лъв. Тези три знака имат сходни възгледи за живота. Успешно могат да се формират взаимоотношения и с Везни, защото между тях няма да има конкуренция. И винаги ще могат да се разбират и подкрепят взаимно. Също така е вероятно Стрелецът да бъде провокиран от интелигентния и начетен Водолей. Особено по философски теми, които са толкова близки и до двамата.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Познали" са, защото този път се придържат към истинската астрология, а не към глуповати съчинения "най-..." нам какви си зодии. Благодаря,1, беше ми интересно да споделиш, дори и само майтап да е.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм съгласен.
6
0
 
0
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Велика- е, госпожа,.Михаела Лазарова.....
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Това не е само хипотеза най-древният календар на света е старобългарският признат е от ЮНЕСКО и там годината се измерва по Юпитеровата орбита Може да знаеш за Ивайло свинаря например, но това не е защото е бил свинар, а защото е роден през годината на свинята.
4
1
 
5
 
! Отговори
От 2 - Козирогинята преди 5 години
Продължих да чета другата страница и да се чудя, защото наистина сега познаха.Родителите ми са "Близнаци" и "Везни" и са много хармонична двойка. Мъжът ми "Стрелец" се разбира много добре с баща ми, а тук пише, че между "Стрелец" и "Везни" е възможно да има хармонични отношения. Баща ми е "Везни".Някогашният ми приятел беше "Риби" и ако не бяхме толкова млади щяхме да се оженим. И се разбирахме добре, и майка му ме одобряваше. Но той държеше да иде в чужбина, аз останах тук и срещнах другия.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Това прочете ли го някъде или е твоя хипотеза?
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-близката ми приятелка - от детството и до днес - е "Скорпион", аз съм "Козирог". Нейният съпруг е "Дева". Моят е "Стрелец", но да се има предвид, че асцендентът ми е "Лъв".С други думи, този път познаха.
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гaд е дума от свещения език на древните българи Ог гaд произлиза думата гадина - животно. За всяка земна година е избирано земно животно общо 12. И така започва да се измерва годината по Юпитеровата орбита. С течение на времето гадина става година. От тука произлизат също думите гадател и гадак старобългарската дума за зодиака.