Седмичен любовен хороскоп за 1 – 7 април

В първите дни на април, Овните няма да бързат в любовта
3
Седмичен любовен хороскоп за 1 – 7 април
Снимка: istock

Новолунието в Овен ще ни подтикне да прокараме нови пътеки в любовта, но Сатурн може да постави на пътя ни някои пречки, забавяния. За сметка на това в комуникацията с любимия човек ще ни върви. Какво ви очаква в първите дни на април в любовта, вижте в следващите редове.

Овен

Любовта е пламък и огън! В първите дни на април, Овните няма да бързат в любовта, но ще продължават да търсят отговори на някои въпроси. Новолунието във вашия знак ще ви накара да действате по-смело, но Сатурн ще ви напомни да действате с повишено внимание. На хоризонта има вълнуваща романтична възможност. Просто ще трябва да решите дали всъщност има смисъл да „преследвате“ или това е една лудост.

Телец

Комуникацията с любимия човек по важни за вас въпроси ще върви с лекота. Ще се почувствате така, сякаш може да споделите много неща на партньора си, да му имате пълно доверие. От друга страна, ако сте необвързани, разговорът с обект на вашето желание може да тръгне в грешна посока. Вероятни са смесени съобщения. Или този човек може наистина да бъде объркан или подвеждащ. Бъдете бдителни!

Близнаци

За родените под знака на зодия Близнаци ще има раздвижване в социалния живот, което определено ще ви помогне в любовта. Ако сте необвързани, отдайте се на повече забавни моменти с приятели. В случай че имате любим човек до себе си, възможно е да го игнорирате заради събирания с приятели. Направете го така че и двамата да се отдадете на любимите си забавления без да страда връзката ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари