4 зодии, които не отговарят веднага на съобщенията

Ето кои са зодиите, които могат да ви забравят
8 апр 2019 20:21, Ивета Иванова
5
4 зодии, които не отговарят веднага на съобщенията
Снимка: Pexels

 Някои от хората отговарят на съобщението веднага, в мига, в който го видят и прочетат. Телефоните постоянно са около тях и не мислят дълго време отговора. Други обаче се разсейват, не гледат постоянно телефона си, а дори да видят, че имат съобщение от приятел или близък, не бързат веднага да върнат отговор. Понякога забравят, друг път имат нужда да помислят. Ето кои зодии отговарят бавно на съобщения.

Телец
Те комуникират бавно, внимателно и са прагматични. Обикновено отговарят кратко, пишат сбито и стегнато. Предпочитат да се занимават с едно нещо на момента и да отдадат цялото си внимание на него, затова като са заети, не обръщат много внимание на телефона си. Натоварва ги, когато видят, че имат няколко непрочетени съобщения от различни хора, чудят се какво ще искат те от тях. Обикновено виждат съобщенията, но си казват, че ще отговорят малко по-късно, а после забравят. И отговарят късно, когато вече няма значение.
 
Близнаци
Близнаците обожават да говорят. Общуването на живо ги радва повече. Когато те прекарват време с някой на разходка, на кафе или т.н., те му отдават цялото си внимание, концентрирали са се върху разговора, дискусията и не се разсейват с виртуалния свят. Увличат се, когато говорят лице в лице. Когато са сами, и държат телефона в ръка, разглеждат разни сайтове, приложения, новини, снимки и т.н. и игнорират чатовете за момента. Разсейват се с други неща от телефона. Рядко ще ви отговорят веднага, ако са навън, на парти, по магазините и т.н.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
8
 
! Отговори
Стан преди 5 години
Иве,от де черпиш таз информация....?