Седмичен любовен хороскоп за 8 – 14 април

Любовта освен приказка, може да бъде и реалност
3
Седмичен любовен хороскоп за 8 – 14 април
Снимка: Istock

Очаква ни щастлива любовна седмица. Венера и Нептун ще се погрижат за романтиката, за сбъдването на мечтите ни. Намесата на Сатурн ще ни напомни, че любовта освен приказка, може да бъде и реалност. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Овните ще искат да запазят някаква тайна свързана с любовта. Личният ви живот няма да бъде на показ за останалите. С любимия човек искате да се скриете на някое романтично място, да изградите собствен малък романтичен свят. Изглежда пленително, нали?

Телец

Венера ще се намеси в любовния живот на Телците. Тя ще ви помогне да мечтаете повече по отношение на това, което искате от партньора и връзката си. Също така ще ви напомни, че заслужавате да получите любов. За необвързаните седмицата ще предложи интересно развитие между вас и определен човек.. Сърцето ви е отворено и сега е време да отворите и очите си. Любовта е точно пред вас.

Близнаци

Ако нищо вълнуващо не се случва в любовния ви живот, то през следващите дни може да обърнете повече внимание на работата. Но почакайте! Може да се окаже, че любовта се намира в работата ви. Това може да е шеф, колега, който се възхищава на вашия професионализъм. Помислете дали тази любов заслужава вниманието ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мммммм
1
0
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Любов на...празен джоб е...химера.Хороскопа да е за...печеливш бизнес;другото е...лесно.