Ретрограден Юпитер: За кого промяната е положителна?

А на кои зодии ще се отрази зле?
9 апр 2019 21:05, Иванка Гъркова
5
Ретрограден Юпитер: За кого промяната е положителна?
Снимка: Pixabay

 След ретроградното влияние на Меркурий, идва ред на това на Юпитер. Планетата попада в тази фаза от 10 април до 10 август, но вместо да носи нещастия, ще радва много хора. Според астролозите, ще има обрати в живота на представителите на определени зодии.

Точно на 10 април Юпитер попада в знака Стрелец. Родените под този знак не бива да се настройват за лоши неща, защото ги очакват по-скоро успехи, възможности за развитие на работното място и нови връзки.

Положителното въздействие на ретроградния Юпитер ще даде тласък на онези, които имат купища проблеми за разрешаване. Някои ще имат повече късмет за сметка на други, които ще се сблъскат с доста препятствия по пътя към мечтаната цел. На други планетата ще донесе повече самочувствие.

Телец, Скорпион и Козирог – родените под тези три знака ще имат най-много трудности. Емоционални и избухливи, те трудно ще се концентрират. Според специалистите, до 10 август те не бива да разчитат на интуицията си, защото може да ги подведе и да ги накара да вземат неправилни решения за своето бъдеще. Самоконтролът през това време е много важен.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Точно на 10 април Юпитер попада в знака Стрелец".Юпитер "попадна" в знака Стрелец на 8-9 ноември 2018... Поправете си твърдението.
3
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За ББ.Чисти си авгиевите обори.
2
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе вие се замаяхте с тези ретроградни простотии. Да не сме 6 век?
1
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...най-сетне да подредят живота си"... дай ,боже ,всекиму. Амин! И аз като типичен представител на зодия стрелец се надявам.