Кръшкач без угризения: Защо изневерява?

Една лична изповед, съгласни ли сте с нея?
14 апр 2019 22:20, Екип на Tialoto.bg
67
Кръшкач без угризения: Защо изневерява?
Снимка: pexels.com

Общественото мнение, често подкрепено и с някакви проучвания, гласи, че мъжете са предимно полигамни. Защо им е толкова трудно да останат верни?

Ето една анонимна изповед на един мъж, която може да се определи като шокираща с откровеността си.

Защо изневерявам?

Защото изневярата изостря паметта. Всичко отива на заден план, когато видя голия гръб на непозната жена. Това е най-честният избор, който мога да направя. Въпреки всички правила, за които се преструвам, че ги следвам. Противно на здравия разум и мъдростта на годините, в този момент не съжалявам.

Смята се, че мъжете кръшкат, защото имат тази възможност. Вярно е, че измяната е лесна, почти не остават и доказателства. Трябва просто да избереш времето и да изберете правилното място за срещи. Като цяло изневярата е много лесно да се скрие. По-често, отколкото всеки човек може да признае, тя няма последствия.

Но мъжете изневеряват не защото могат, а защото трябва, те се нуждаят. Тя ни кара да се променяме отново и отново. Сексът не трябва да бъде предварително планиран, това не е история за двама души, които са предназначени да се срещнат в тъмната нощ, това е въпрос на случайност.

Вероятно знаете, че любовта за цял живот е лъжа. Това не означава, че не сте способни на любов, не означава, че не искате това, което любовта или дори бракът може да ви предложи. Парадокс. Вие живеете в съответствие с вашите вярвания, но трябва да се приспособите към една обща лъжа.

Какво казва още кръшкачът, вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: изповедизневяравръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 20 и 17 вие сте смешни педрота аз е.. жените ви смешкари а вие и 500 кг слон нема да ви върже дядки на 100 100 станали не виждали жена няма и да видат психари психари сте смешни
30
2
 
3
 
! Отговори
:) преди 5 години
До 1980Ти пак ли не си изпи хапчето,, пишман женомразецо?
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дойче Веле?
28
8
 
3
 
! Отговори
1980 преди 5 години
Ако един мъж дълго не спортува, мускулите му дори да са били развити закърняват.Така е и с мозъчната дейност и секса.Ходенето по *** успокоява нервната система и намалява агресивността.През 1980те години се говореше за хюмнетизация на мъжете.Причината беше че държавата обираше труда на мъжете, жените получаваха жилище и т.н. от партийния секретар и такива креватни неща не ги вълнуваха.
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали навсякъде тръбите, че българката правела кариера до 35-годишна възраст, че и нагоре, как така повечето 30 годишни са омъжени ?! Господ създал мъжа и се обърнал към него с думите:И тъй като не ти дадох разум, защото го запазих за второто си творение, ти ще разсъждаваш с дoлнaтa си глaва !
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 37 АнонименЕ, и?Първо, мъжете изневеряващи с *** не са толкова много, една от причините е че проститутките са нищожна част от населението и дори при натоварена работа не са фактор в изневерите. И не всички клиенти са женени. Другата причина е че българинът не е склонен да плаща за нещо "безплатно". Второ, неженените жени в половоактивна възраст са 3-4 пъти по-малко от женените мъже. А те също правят секс и с неженени мъже.Твърдя че общия извод е абсолютно верен!
25
6
 
5
 
! Отговори
изневерител преди 5 години
Изневяра е силна дума и не е подходяща в повечето от статистическите случаи.Изневяра е когато зарежеш жена си/мъжът си. Другото е кръшкане. Да си обичаш жената/мъжът и да си гледаш семейството, това е вярност.А, че си почесал или си се почесал, това няма нищо общо с първото.Ако си "верен" на жена си, а си изпиваш парите, или ако не ти се работи, това как му се вика, моралисти зад_ръстени ?!
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откога ходенето по *** е изневяра.
23
6
 
2
 
! Отговори
Гочо преди 5 години
Статията е опит да бъде обяснени първосигнални изпълнения с логика. Пълна загуба на време. Днес.бг, защо въобще си правите труда да пълните сайта с простотии?
22
3
 
7
 
! Отговори
До 37 Анонимен преди 5 години
Изобщо ти е крива сметката, защото изневеряващият винаги е ОБВЪРЗАН, за да се счита за изневеряващ! Той може да изневерява с НЕОБВЪРЗАНИ жени или с пposтитyтkи. И тогава къде отиват аргументите ти ? Много женени мъже си имат за любовници свободни неомъжени и необвързани жени!
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"На мъжете им било трудно да останат верни???"Странно ми е, мъжете само с мъже ли изневеряват, че били по-големи кръшкачи от жените.
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изневярата е танц за двама. Съотношението мъже/жени е приблизително 50/50. Което означава че за да има изневеряващи мъже трябва да са налични еднакъв брой изневеряващи жени, или по-малък брой жени, които обаче изневеряват по-често и с повече мъже. Проста математика. Всичко останало са градски легенди.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За крадец не ставаш, сине, ти си будалааааа
18
5
 
11
 
! Отговори
КГБ преди 5 години
По идиотския начин на писане познах че въпросният "кръшкач" е сбъркан драскач от Дойче веле
17
3
 
3
 
! Отговори
Гошу КОНЯРА преди 5 години
До Анонимен 26 Мухъл аз съм отказвал на жени по-красиви от твоята не за ради друго а просто защото не съм бил на кеф.Ти с тази **** по-добре *** в пустинята Гоби да не ви се смеят хората кон и мравояд ахахххаа!
16
13
 
6
 
! Отговори
Друг мъж преди 5 години
Статията е 100% вярна! Поне за мен.
15
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм .. десетина други жени освен моята, много ми сее.., кво ...
14
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 16Разбираш от жени, колкото Шака Зулу е разбирал от компютри.Насън може и да си местният сваляч, наяве си форумен гастрольор.Лягай да спиш, може пък да ти се присъни поредната среща с голяма група чужди жени. Когато се събудиш, ако имаш желание, позвъни в канцелариите на някои инженерни ВУЗ-ове и попитай колко от възпитаниците им, които проектират В и К инсталации, са жени. И колко от строителните инженери, които изпълняват тези проекти, също са жени?
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе то разни саичета не знам ама тик има болни мозаци лочи си от всякаде нали знаем простотията не ходи по гората
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 13Значи, според теб,или да не се раждат деца, за да бъде свободен мъжът и да си живеекато вечен тийнейджър плейбой,или ако се родят, жената да е самотна майка, та осеменителят свободно да си развява байрака?Бракът е учреден като институция главно за да се осигурят по-надеждни условия за отглеждане на потомство и за подсигуряване на бъдещето на това потомство.