Игра на тронове: Джейми Ланистър издаде края

Актьорът Николай Костер-Валдау май каза повече...
15 апр 2019 21:20, Ивета Иванова
16
Игра на тронове: Джейми Ланистър издаде края
Снимка: Reuters

Чудите се какво ще ни поднесе финала на "Игра на тронове"? Актьорът Николай Костер-Валдау, влизащ в ролята на Джейми Ланистър, може случайно да е издал какво ще се случи в последния епизод. Той даде интервю за "The Ellen DeGeneres Show" и там издаде интересна подброност, забелязаха почитатели.

Водещата Елън го помоли да направи обобщение на сериала в рамките на 30 секунди. От изявлението на Николай си проличава, че Бран Старк ще има основна роля в последния сезон.
 
Той казва следното: "Има момче, което е изгубило пътя си в живота, нуждае се от помощ, и този мъж, Джейми Ланистър, му помага. Бута го от кулата, Бран пада на земята и осъзнава, че трябва да направи нещо с живота си. Той става Триоката врана - магическо създание, което може да предвижда бъдещето, да се връща назад в миналото и помага светът да бъде спасен. И всичко това е заради Джейми Ланистър, този страхотен човек!".
 
Почитателите на сагата са се впечатлили именно от тази фраза в разказа на Костер-Валдау - "помага светът да бъде спасен". Те коментират, че засега Бран Старк не е направил нищо толкова величествено и полезно, което може да се сравни със "спасение на света", затова смятат, че момчето ще има ключова роля в последния сезон и че това е спойлер.
 

16
Още по темата: звездиИгра на тронове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Джон Снегът, Не Знае Нищо, и затова досега се онождаше с леля си, Денерис Таргариан, Първата с това име, Онождана от Хавайския Дивак, Джейсън Момоа на Дзадна Прашка!!!
You Know Nothing, Jon Snow!!! :-))))
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кольо-Джеймито Валдау, Датчанина, Сестроjебец-Кралеубиjец, jе гоуемПичага!!! ;-)))
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И, ко стана, са, Джон Снегът, не билКопиле, ...а, се оножда с леля си, дребното изпобеляло коорве, дето го онождаше на дзаднаПрашка, оня дивак хаваеца!!! Бааахти филма, брат се оножда със сестра си, гейовеЛесбоси и бардаци, ...
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази вечер го даваха по НБО от 21 ч. и после го повториха по НБО 3 от 22 ч. Аз знам какво ще стане. Бран ще се окаже превъплъщение на водача на белите бродници. За да бъде победена армията на мъртвите ще трябва той да бъде убит. И така ще стане. И други неща знам, но няма да ви развалям удоволствието. Филмът върви по НБО и го повтарят по НБО 3.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голият задник дава импулс за по добър
живот.Много умно.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз го дръпнах от замундакич ... гледах 1 епизод следобяд :))))
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сутринта в 4 часа БГ време са го давали по HBO които са били ранобудници са го гледали.