Методи за отслабване, които не дават резултат

Грешка - вегетарианство или веганство за отслабване
15 апр 2019 21:13, Михаела Лазарова
6
Методи за отслабване, които не дават резултат
Снимка: Istock

Борбата с килограмите е трудна. Когато постигането на успеха е трудно, нормално е да искате да опитате различни методи за редуциране на теглото, само и само да постигнете мечтаното тяло. Вместо да губите време и усилия в следването на погрешни стратегии, вижте на кои съвети за отслабване не трябва да се доверявате и кои методи за редуциране на теглото не дават резултат.

Стратегия №1 – Избягвайте въглехидратите, за да стопите мазнините

Популярно е схващането, че въглехидратите са враг, който трябва да се елиминира, за да отслабнете. Това не е вярно. Това важи единствено за захарите и рафинираните въглехидрати, но не за естествените природни продукти, които съдържат полезни въглехидрати, като плодовете и зеленчуците.

Въглехидратите не предизвикват напълняване, ако бъдат консумирани точните такива. Това са пълнозърнести храни с високо съдържание на бавно разграждащи се въглехидрати, като сладки картофи, овес и киноа. Те дори помагат за редукцията на теглото.

Стратегия №2 – Пиете добавки за отслабване

Изследванията показват, че 34% от хората, които се опитват да отслабнат, са използвали хранителна добавка за отслабване или ускоряване топенето на мазнини в някакъв момент от живота си. За съжаление, много добавки имат съвсем слаб ефект в потискането на апетита и ускоряването на метаболизма. Повечето от тях не помагат в постигането на целите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Абе я качете някоя хубава разголена мацка да изплакнем окото ,или Михаела да качи нейна снимка или поне да смени старата.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яжте до 6 вечерта каквото си пожелаете и отслабвате
4
2
 
1
 
! Отговори
:D преди 5 години
Занимавам се с фитнес и правя индивидуални тренировки с клиенти. Обикновено, първия въпрос на жените е "Какво да ям, за да отслабна?" :D Досега никоя не ме е попитала, "Какво да не ям, за да отслабна?" или "Как да тренирам, за да отслабна?" :D
3
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неправилно дозирате DNP-то и не вземате правилната комбинация от минерални соли и витамини влиящи на електронния транспорт, и вземете че умрете.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми той Методи си е дeбeл открай време.
1
4
 
16
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Няма дебел концлагерист. Гладуване и спорт. Изгаряте повече калории отколкото приемате - какво толкова сложно има!? Само че се иска и малко воля и дисциплина. И малко време. Не става за два дена. Трябва 2-3 месеца. Тренираш, ограничава храната (сладкото) и гледаш кантара.