3 зодии, които не са верни приятели

Вижте кои са те
17 апр 2019 15:20, Ивета Иванова
18
3 зодии, които не са верни приятели
Снимка: Pexels

 Приятелството е едно от най-ценните неща в живота на всеки. Нуждаем се от приятели, на които можем да споделяме, да разчитаме, на които да вярваме, с които да изживеем забавни и луди мигове, но и които да ни помогнат в трудните моменти. Някои зодиакални знаци копнеят да намерят верни и лоялни приятели, но самите те често се провалят като такива и саботират приятелските си връзки. Ето и кои са те.

 
Близнаци
 
Знае се, че Близнаците имат две лица. Те са социални, обожават да са навън и да се събират с много хора, приятелството е важно за тях. Но често са скептични, когато започнат да разсъждават за приятелството, чудят се дали има истински приятели и по-скоро мнението им става негативно. Тези знаци имат проблеми с доверието и им е трудно напълно да повярват на някого и да посветят живота си в ръцете му.
 
 
Водолей
 
Водолеите просто са погълнати от други неща, гледат да не мислят толкова за чувствата. Нуждаят се от хора до себе си, имат голяма приятелска компания и определено биха предпочели приятелите пред гаджетата. Ценят хората до себе си, забавляват се с тях, но истински ги е грижа за каузи, на които се посвещават. А и мислят най-вече за своето усъвършенстване. Затова понякога изглеждат егоистични.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
БАЙ МИЛЕ преди 5 години
До СтарозагорецПРАВ СИ ....И АЗ ТАКА.........С МНОГО ХОРА МОГА ДА ГОВОРЯ, НО С МАЛКО ИМАМ КАКВО ДА СИ КАЖА.....
12
1
 
6
 
! Отговори
НАЧО преди 5 години
До АнонименВЯРНО Е......ДОКАРВАТ СЕ ПРЕД ПРЯТЕЛИТЕ СИ И ПРЕД ЧУЖДИТЕ ХОРА, А СЕМЙСТВОТО,БРАТА,СЕСТРАТА.....КУЧЕТА ГИ ЯЛИ......
11
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната глупост! За Водолея Приятелството е свещено. Девиза му е Приятелство. Единствената зодия която заради приятелите може да си развали семейството.
10
0
 
9
 
! Отговори
можеби преди 5 години
а може би не е така. Всичко зависи от индивида и особеностите на характера.
9
3
 
3
 
! Отговори
бл преди 5 години
Нямам никакви проблеми с доверието, много неща са очевидни, за други неща самия човек си ги казва/показва без да се осъзнава, има и осведомители и така всеки, каквото си забърка - това.
8
1
 
16
 
! Отговори
Старозагорец преди 5 години
Познати много , приятели малко!
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно не може да се отрече относно Близнаците - те съчувстват на околните и биха помогнали, ако това им е по силите, дори и в случаите, при които става въпрос за хора, които не са им близки.Имат вроден талант да се сприятеляват.Не знам дали са чак до такава степен недоверчиви, както е написано в материала, но е истина, че когато анализират нечия постъпка, винаги си поставят най-напред въпроса дали подбудата за въпросната постъпка не е грубо меркантилна.
6
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Водолеят страда от егоизъм в тежка форма. Способен е да се забавлява с други хора, без дори да помисли какво може да им причини.Не познавам Водолей, който да се бори за кауза. Единственото, в името на което се стараят, е личният им интерес.
5
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
раците наистина завиждат, дори и в случаите, при които много добре разбират защо някой е постигнал повече в сравнение с тях, а също и че това е станало поради обективни причини, а не с връзки или чрез подлост.Наистина подозират предателство, а понякога и злонамереност дори в най-дребни постъпки, които понякога дори нямат пряка връзка с тях, а са ги засегнали случайно и са им причинили съвсем незначително неудобство.Освен това са и манипулатори.Но държат на близките си и се грижат за тях.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Scorpio i luv!
3
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близнак : То пък другите са много хубави . Завиждате на Близнаци ..... затова навсякъде ги плюете . Само , че на нас НЕ НИ ПУКА за хорското мнение .
2
10
 
8
 
! Отговори
Ох преди 5 години
Слава богу, Лъвът е верен.
1
5
 
15
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Бокича е близнак! :) Носът му вече е станал 2 метра дълъг!:)) Жалко за Стадото, че още е с капаци на очите, вече 10 години!:)