Катарец с "уникален" видео урок: Как да бием жените си?

Боят трябвало да бъде лек и от любов...
Обновена: 17 апр 2019 21:26 | 17 апр 2019 21:23,
90

Медиите по света останаха в потрес, след като мъж от Катар прави видео обучение как съпрузите трябва правилно да бият жените си според исляма, съобщи Daily Mail.

Абд Ал-Азис Ал-Кхазарж качил видео в канала си в YouTube за това как мъжете трябвало да наказват жените си според ислямския закон.

Във видеото той демонстрира техники върху малко момче. Първо той споделя, че е важно да се разбере, че мъжете бият жените си от любов с цел да възстановят реда в къщата и да покажат кой е главата на семейството.

Започвало се с поучително мъмрене към съпругата, после ограничаване от съпружеското ложе. Ако и това не помогнело, се прибягвало до биене.

„Съпругът трябва да накара жена си да почувства силата му.“

Той коментира, че някои мъже удряли жените си по лицето или ги зашлевявали, което не било позволено.

Удрянето можело да обхваща зоната под главата и трябвало да бъде сравнително леко.

Мъжът обяснява, че някои жени просто обичали мъжете им да показват авторитет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: Катарвидео обучение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-голямото насилие срещу жените са еманципацията, феминизмът и билбордовете. Те карат жената да се чувства все по-малко жена, а мъжете да нямат стимул да са мъже. Жалко е колко хора не разбират, че мъжът и жената не са еднакви и равни, а взаимно допълващи се части от пъзел. Когато всеки заеме правилната позиция, картината е красива. Но на някого му изнася да печели от женската психика, която лесно може да бъде разклатена с удари по самочувствието. А сега вече на прицел са и децата.
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Надявам се всички араби да обърнат внимание на този клип и да спрат да си ползват жените за боксови круши. И стига сте ревали. Тук насилие няма. Не ставайте и вие като измитите американски и европейски глави.
34
14
 
9
 
! Отговори
kukla преди 4 години
Клипчето е доста интелигентно направено и поднесено доста приятно. За сведение на възвущаващите се тук, на запад е пълно с обяви за мазохости търсещи садисти. И арабските мъже много добре се котират сред европейските жени. И то точно такива мъже като тоя индивид на видеото. Това е бъдещето на ЕВропа, на там вървят нещата.
33
1
 
2
 
! Отговори
майка ти преди 4 години
До истината болипълни глупости
32
4
 
13
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Много правилно. Те българските жени всички станаха толкова "европейки" и "еманципирани", че повече дразнят мъжете от колкото да мислят за важните неща в живота и за България.
31
3
 
13
 
! Отговори
Мале мале преди 4 години
Аве другари и другари и най вече авторката на статията с нейното ревливо заглавие вие изобщо гледайте ли видеото и най вече четох те ли субтитрите бре. Това у Перник и Враца местните пустиняци ако намерат там некой да им го преведе, че паднат да се хилят от джендърският урок на бой връз жена бре. Уни ги биат с тояги бре.
30
5
 
5
 
! Отговори
амед преди 4 години
много полезно образователно видео, а човек се учи докато е жив!
29
9
 
8
 
! Отговори
истината боли преди 4 години
белите европейски жени с надписи "мигранти добре дошли" не знаят какво ги чака, като до 5-10 години белите мъже бъдат изтребени - отдавна вече белите мъже нямат права, нямат добри работи, защото те са само по квоти за нашите хора, най-високият процент самоубийства е сред мъжете от европеидната раса. В Германия белите мъже между 18-35 годишна възраст вече са обсолютно малцинство. скоро феминистките ще разберат, защо патриархата е просъществувал хилядолетия и колко бели мъже са измрели да ги пазят
28
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човека ЯСНО и точно казва- никога не биите жената по лицето , не я удряите в носа , неизползвайте юмруци !! Той казва леко я бутайте по рамената и й говорете!! Аз мисля че е запознат с насилието на жени в арабският свят и се опитва да научи тези хора да не бият жените си като спаринг партнйори ! Той е наясно че това никога няма да спре , но се опитва да намали насилието до минимум. А също така има комична нотка на ирония , с която иска да запознае зрителя и да покаже че насилието не е ОК!!
27
8
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Приликата между този катарец и нашенските мачовци...? - и двамата не долюбват Истанбулската конвенция!За разлики няма да пиша, защото няма такива!
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 29Да наистина в това се състои въпросът - наистина ли инструктира мъжете как да респектират непослушните си съпруги или предаването е хумористично?
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато ги замерят с камъни, не е ли бой?Доколкото знам от книгите, замерянето с камъни не винаги е с цел провинилата се жена да бъде убита. Според наказанието се определял изрично размерът на камъните, колко броя и колко силно да бъдат запратени по нея. Но все пак са камъни!
24
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Май половината тук не разбират грам англииски за да разберат какво обяснява камиларят. Видеото е по-скоро шеговито, а това, което показва е буквално боят за който говори. Както може да се види, такъв "бой" му хвърли да детето, че не спря да се хили през цялото време.
23
0
 
21
 
! Отговори
Домошарка преди 4 години
А мъжа? Как да го бия с чехъл? Нося меки пантофи и като го замеря с чехъла си,не го боли.Правилно ли постъпвам?
22
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя арабин с ръце като клечки . Как ще бие. Просто законите са такива, че жената е превита и смазана от закона. Ако некоя българка от село. Такъв шамр ще му забие , че ще му падне чаршафа от главата.
21
3
 
19
 
! Отговори
Forever преди 4 години
Насилието е простотия,равно на безсилие,интелигентен човек с достатъчно ум,не бие.Силните хора намират изход във всяка ситуация.
20
12
 
2
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 4 години
Алхам Дулиллях ето сега ясно ли ви е ясно ли колко правелно е сичко в Ислама
19
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля феминистките първо да гледат видеото, после да коментират!
18
1
 
25
 
! Отговори
До 17 преди 4 години
На бас, че от цялото християнство знаеш само това с реброто. Значи си *** лицемер. Но то не е изненада. Мъж, който бие жена е комплексиран маргинал
17
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Клипът е много шеговит и не виждам нищо скандално или подтикващо към насилие!!!Освен това човекът си казва много правилни неща............гледах и текста!!!