Седмицата в любовен план: Какво ги чака зодиите?

Любовен хороскоп за тази седмица
17 апр 2019 04:50, Eкип на Teenproblem
2
Седмицата в любовен план: Какво ги чака зодиите?
Снимка: Pexels

Овен

За момичетата от този знак любовните емоции ще са по-интензивни през втората половина от седмицата. Възможно е да се влюбят внезапно в неподходяща личност или да имат разправии с актуалния си приятел по съвсем глупав и незначителен повод. И в двата случая ще им е неприятно, но няма да коментират темата дори с най-близката си приятелка, а тихо ще си страдат в някой ъгъл. Момчетата, в същото време, изобщо няма да си губят времето, а ще пробват активни свалки където им попадне. За съжаление, вероятността някой да им се върже е минимална.
 
Телец
 
Момичетата ще са обект на интерес и настойчиви опити за сближаване. Почти ежедневно ще получават предложения за кино, театър, разходка с ясен намек за обвързване. Дали и на кого ще отговорят с взаимност ще трябва да решат самостоятелно. С момчетата ситуацията е по-сложна. Поведението на приятелката им може да породи съмнения в липса на чувства или дори в изневяра. Недоверието, веднъж промъкнало се в съзнанието им, трудно ще бъде прогонено.
 
Близнаци
 
Момчетата от този зодиакален знак през тази седмица наистина няма да знаят какво искат и ще се държат така, сякаш в тялото им има няколко човека. Които са необвързани ще искат да намерят сродната си  душа на всяка цена, а които вече са във връзка ще си мечтаят отново да са свободни. Какво да кажеш, Близнашка му работа. Що се отнася до момичетата, на тях ще им се пътува и ще се опитват да си организират развлечение, свързано с колкото може повече приключения. Ако решите да се впуснете в нещо такова, то направете го в почивните дни. Самотните госпожици със сигурност ще попаднат на интересна компания и добре ще се забавляват.
 
Рак
 
Решавайте личните си въпроси самостоятелно, а не под въздействие внушенията на приятелите си. На тях може да не им харесва половинката ви, но не те са във връзка с него/нея, а вие. Вярвайте на своите чувства, а не на чуждото мнение. Момчетата, които все още не са намерили феята на чувствата си може да попаднат на нея на 18-ти или след 18.04. Участвайте в повече публични мероприятия или просто се забавлявайте в свободното време, посещавайки различни актуални събития. Със сигурност няма да съжалявате.
 
Лъв
 
Отношенията при обвързаните представители на вашия знак ще са непредсказуеми. Момчетата няма да споделят желанието на момичетата за размотаване по МОЛ-овете, докато момичетата пък няма да са твърде въодушевени от идеите на момчетата за участие в спортни мероприятия. И, понеже всеки ще дърпа чергата към себе си, ако не искате връзката ви да зацикли на едно място, по-добре се забавлявайте самостоятелно без пристъпи на ревност. По-различни са нещата при необвързаните Лъвове. Те са склонни да идеализират качествата на обекта на чувствата си, но това е малко опасничко. През тази седмица ще имате възможност да се сближите и, ако установите, че нещата не са така идеални, както ви се искат, може да се разочаровате. Свалете „розовите очила“ и приемете света толкова шарен, колкото е.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари