Рак, Дева, Козирог: Зодиите, които нямат късмет в любовта

Кои са останалите?
18 апр 2019 15:45, Ивета Иванова
10
Рак, Дева, Козирог: Зодиите, които нямат късмет в любовта
Снимка: pexels

Част от зодиакалните знаци просто нямат късмет на любовния фронт. Връзките им винаги се провалят и не могат да създадат стабилни и продължителни отношения с друг човек. Ето и кои са те.

Рак
 
Те се впускат много бързо във връзки и прекалено рано казват "Обичам те" и приемат нещата доста сериозно още в първия месец. Това често плаши другия човек, а и Раците не изкачват да опознаят добре някого, за да видят дали на него може да се разчита и дали той им отвръща със същото. Много са чувствителни и раними, което също не се отразява добре на връзката. Дълго се възстановяват от предателства, лъжи и раздели и приемат всичко като края на света.
 
Дева
 
Когато се влюбят, се влюбват толкова силно и се отдават на партньора напълно. Затова им е много трудно да приемат, че някой ги е зарязал и че връзката е приключила. Трябва им изключително много време да преодолеят това и да се влюбят в някой друг. Затова дълго са самотни. А и са перфекционисти и имат много изисквания по отношение на половинката. Дълго търсят човека за тях.

Козирог
 
Изключително сериозни са. Не понасят разиграването, номерата, несигурността. Още в началото заявяват колко сериозни отношения искат и какво очакват, което може да се стори прекалено на партньора. Отдават се доста на работата и нямат много време за забавления, което също може да не се понрави на гаджето. Често се случва да срещнат правилния човек в грешното време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
3
 
! Отговори
dd преди 5 години
Девите не вярват на зодии, но всичко е вярно,., а злоба, клюки много ви здраве, никога
8
5
 
13
 
! Отговори
мда преди 5 години
За раците е вярно!
7
0
 
9
 
! Отговори
Смешник преди 5 години
По скоро хората са доста изпростели
6
2
 
6
 
! Отговори
Преминаващ преди 5 години
При Козирозите "грешното време" винаги идва твърде рано ! За сметка на това за партньора им то се оказва твърде късно ! Разбирай кръшкат още преди да са се обвързали сериозно ! Прикриват следите си толкова професионално, че само Господ може да ги хване ! При най-малкия намек за съмнение от страна на партньора веднага навеждат глава и тръгват с рогата напред ! ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ ВИ ИЗБОДАТ ОЧИТЕ !
5
4
 
8
 
! Отговори
Козирогиня преди 5 години
Е, този път не познахте :))
4
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Девите са толкова злобни , те себе си не обичат , та някой друг ще ги обича ... Девите изобщо не са модел са обич и взаимност , компромис и квото и да е било ...
3
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Девите са такива кръшкачи и бройкаджии, че чак се чудя как ги съчинявате тия нелепости. Девите, и мъже, и жени, никога не са само с 1 партньор. Винаги поддържат паралелни връзки и много бързо се отегчават, и сменят партньорите.Дева да страда за партньор?! Абсурд!
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупости! Не е вярно!
1
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козирог са стиснати интересчии