Дева, Близнаци... 5 зодии, които няма как да излъжете

Те усещат измамата, разпознават манипулаторите
19 апр 2019 15:18, Ивета Иванова
10
Дева, Близнаци... 5 зодии, които няма как да излъжете
Снимка: Pexels

Понякога е трудно да разпознаеш лъжата и измамата. Част от зодиакалните знаци обаче усещат, когато някой не им казва истината. Те имат силна интуиция и ненавиждат, когато някой ги гледа в очите и ги лъже. Разпознават изпечените лъжци и манипулатори. Тези зодии се доверяват трудно и са подозрителни, но това поне им помага - рядко се заблуждават.

Дева
Няма как да измамите Девите. Те сякаш имат вграден детектор за лъжи и успяват да познаят, когато някой изрича нещо невярно. Остроумни са, мислят много, събират нужната информация и анализират всичко чуто. Ако имат усещането, че някой ги лъже, ще направят истинско разследване, за да установят дали е така. Най-хубавото е, че забелязват и малките детайли, не пропускат нищо.
 
Близнаци
Общуват страшно много и с доста различни хора. Затова са свикнали да различават лъжата - просто имат много опит. Само ако имат дори най-малкото подозрение, че някой ги лъже, те знаят какви въпроси да зададат, за да хванат човека в крачка. А и знаят как да получат конкретни отговори. Могат да разберат лъжата, дори само от интонацията на другия.

Скорпион
Казано е, че не трябва да лъжете Скорпиона, защото ще си навлечете неприятности и той повече никога няма да ви вярва. Като водни знаци, те имат много силна интуиция и почти веднага усещат лъжата. Освен това имат детективски наклонности и веднага ще започнат собствено разследване. Ще ви разкрият и нищо няма да ги спре, докато не намерят истината. Скорпионите толкова ще се наранят, че ги лъжете, че ще искат да ви го върнат, а и повече няма как да спечелите доверието им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
7
 
! Отговори
??? преди 5 години
Верно ли?
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички лъжат.
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямам и намерение да лъжа, лъжата докарва келепир, но и болести, и омраза.
6
7
 
5
 
! Отговори
абв преди 5 години
Няма как да излъжеш изпечен лъжец-нормално, те са професионалисти...
5
4
 
1
 
! Отговори
Перцесия преди 5 години
Тези посочените зодии, както и останалите (от азжената.бг), мога да ги убедя, че не са точно от тези зодии, от които си мислят че са.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя е зодията на автора)))
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако някой не е в състояние да приеме факта, че някой друг е ползвал "тъч скрийн систъм" още през 2000-та, защото някакви лъжат за биографията му - то това не означава, че набеденияр че лъже, наистина го прави!Аман от" псевдо-психологици" и абсолютни невежи в областта на астрологията, на които се дава трибуна тук !Колко удобно "бъркате" Пламена и Павлена, вече толкова години!!!:)))
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Измамените от алоизмамниците от кои зодии са. Проверихте ли?
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е до интелект, а не до зодия.