Какво крият мъжете от любимата?

Най-често те не споделят сексуалните си фантазии
19 апр 2019 20:22, Ивета Иванова
14
Какво крият мъжете от любимата?
Снимка: Pexels

В една идеална реалност партньорите нямат тайни един от друг, могат да си споделят всичко и знаят, че личните неща трябва да останат само между тях двамата, а не да бъдат обсъждани с околните.

Понякога да споделиш нещо тайно, много лично и болезнено, се счита за по-интимен акт от секса, защото така отдаваш цялото си доверие, а не само тялото си. Но клюките постоянно се появяват във връзките, а и партньорите рядко са напълно искрени един с друг.

Ново проучване доказва, че това, което мъжете най-често крият от половинките си, са сексуалните фантазии.
 
Изследването е проведено от "Superdrug" и показва, че 45% от мъжете, които са били разпитани, признават, че не са съвсем открити и не споделят сексуалните си фантазии с приятелките си. Интересното е, че жените крият същото - 41% от разпитаните жени казват, че също не са директни относно своите фантазии, съобщават от американското издание на "Cosmopolitan".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера Ванката ми се оплака, че жена му не иска да му прави френска любов. А ти какво му каза? Е, приятел ми е, как да му кажа, че прави...
9
3
 
6
 
! Отговори
Хи преди 5 години
Любовницата
8
1
 
18
 
! Отговори
Мъж! преди 5 години
"Какво крият мъжете от любимата?"Обикновено "любима" номер две! Наскоро четох един виц точно по тая тема!Момче и момиче гаджета си говорят и момичето казва:- Понякога имам чувството, че ми изневеряваш с Ани! Двамата сте толкова близки!- Говориш глупости! - отвръща момчето - Изобщо не ти изневерявам с Ани! Изневерявам на Ани с теб!
7
1
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
от тия с изчомбените джуки нищо не крия, те сами дори знаея за кво иде реч
6
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но как да е. Перверзните фантазии са обикновенно резултат от неразположение на тялото или някакъв джънк от миналото които се обажда отврема на време когато се вдигне сексуалната енергия.. Разни жени откачат ако искаш нещо което им разтурва разни виртуални идеи относно мъжа. Те си искат фентъзито и са недоволни ако нещо го разтурва. В същото врем.. жените са далеч по естествено "перверзни" от мъжа.. няма място за сравнение. Късмет и имайте по няколко жени ако не се получава (лош съвет а?)
5
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами секса и комуникацията имат нива за които трябва самоизграждане и разтурване на взаимни комплекси.. Ако поне мъжа е изградена и силна личност и жената при случай че връзката се разтури подсъзнателно има страх че нейната репутация ще пострада повече отколкото репутацията на мъжа която неизбежно тя ще опита да срине.. може да опитате да споделите. От опит ви казвам че в противен случай следва кошмарчето където разни безработни светци хвърлят камъни и обсъждат разни лични предпочитания.. lol
4
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крия пари, крия се като пия 2 бири, крия се като ме пуснат по-рано от работа и такива ти ми работи.
3
2
 
8
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
Words are very unnecessaryDepeche Mode
2
6
 
25
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
Крием каквото можем. Истината само вреди, а и жените не обичат да им развалят илюзиите.
1
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една жена ако ви обича е склонна да ви сбъдне всяка една фантазия.