Овен, Близнаци... 4 зодии, които си играят с чувствата

Ето кои са те
22 апр 2019 11:29, Ивета Иванова
2
Овен, Близнаци... 4 зодии, които си играят с чувствата
Снимка: Pexels

 Има няколко зодии, които често разиграват другите, без да чувстват вина и да смятат, че това е нещо непростимо. Те показват интерес, флиртуват, държат се мило и сякаш са влюбени, но в същото време могат да излизат и с друг човек, или поне да си пишат и да флиртуват в чата с някой друг. Не се съобразяват, че така нараняват околните, а мислят повече за себе си. Ето и кои са те.

Овен
 
Овните се влюбват и зарибяват по някого бързо, но също и толкова бързо им минава. Те са директни, действат бързо, когато си харесат някого, споделят чувствата си още в началото. Но ако на другият човек му трябва малко повече време и не успява веднага да се довери, Овенът започва да играе игрички. Продължава да се държи мило и да обсипва с внимание и обич, но в същото време се оглежда и за други партньори, флиртува, когато излиза сам и не се приема за сериозно обвързан. А дори когато сте заедно с Овен повече време, на него му става скучно от продължителната връзка и търси някаква тръпка. Играе си с вас и може много да ви нарани.
 
Близнаци
 
Те са царе на разиграването! По принцип са весели, вятърничави, палави, обичат да се забавляват. Наистина приемат чувствата, връзките и флиртовете като игрички. А и неслучайно е казано, че имат две лица - колкото отдадени и нежни могат да са, толкова и са прикрити. Трудно ще заподозрете какви неща вършат, докато не са с вас и как обсипват със същите комплименти някой друг. Невинаги целят да наранят някого, просто обичат пакостите, не искат драми и живеят за тръпката. Не могат да се задържат с един човек дълго време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Пфф преди 5 години
До .......Ако не си ***, то незабавно заминавай за лудницата, *** същество такова!