Човек с българско име си купи имение за $35 млн. в Бевърли хилс

Това е "сделката на годината", смятат американски медии
Обновена: 23 апр 2019 08:36 | 23 апр 2019 08:12,
101
Човек с българско име си купи имение за $35 млн. в Бевърли хилс
Снимка: Reuters

Огромно имение в Бевърли хилс е било продадено завчера за 34 640 000 долара, което е най-голямата сделка за годината с жилищен имот в града, съобщи "Варайъти".

Още по темата


Самоличността на купувача, както обикновено, е замаскирана и все още не е официално потвърдена. Но според списанието има някои следи - първо, изглежда очевидно, че купувачът е чужденец; второ имението е придобито от юридическо лице, свързано с Христо Йорданов Христов; трето, това или един изтъкнат търговец на оръжие от България, или негов едноименик, пише БТА.

"Варайъти" описва историята на имота с площ 9 акра (3,64 декара). Сградата с 1325 кв. метра застроена площ и седем спални е завършена през 2014 г. при собственици бивш израелски военен и съдружници. Първоначално е била оценена за 55 млн. долара, "така че Христов - или който действително е купил този колос - е сключил добра сделка, но разбира се това зависи от гледната точка", заключава "Варайъти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
17
 
! Отговори
Знаем и помним преди 4 години
До Анонимен 56: Знаем и помним, да. Но като ги изброяваме, позабравяме някои. По времето на Иван Костов, министър 10%. Ами юпитата на г-н Сакскобургготски - БТК, енергоразпределителните дружества. А Сретен Йосич и "Бойко взе парите"?Да, ГЕРБ го нямаше още. Подготвяше се. Но знаем и помним.
60
1
 
9
 
! Отговори
ОРЪЖИЕ ЗА ГЛАВОРЕЗИ преди 4 години
на САЩ с бради и *** от Българските държавни и ЧАСТНИ военни заводи през няколко прекупвача заминаваше ежеседмично с кораби и самолети през АЗЕРБАЙДЖАН за СИРИЯ. Затова ТИКВАТА се пънеше да обяснява колко излишък бил натрупал в хазната. Но не каза кои са фирмите посредници, междиннните фалшиви фирми на ЦРУ, и КОИ са БЪЛГАРИТЕ / близки до ГЕРБ/ които се облажиха със стотици милиони. В нарушение на всякакви международни и морални закони. Има комисия дето контролира износа на оръжие
59
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крадците от българия имат къщи в Испания и южна африка защото са достатъчно умни да знаят къде да инвестират в сащ много малко българи си купуват имоти сега...просто данъците и имотите са много скъпи в сащ.... вече и руснаците не купуват в сащ и ангкия купуват имоти в испания дубай турция франция
58
1
 
7
 
! Отговори
тогава... преди 4 години
До Анонимен 56Тогава герп охранява бай тош и взима ускорени курсове.
57
0
 
17
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
"израелски военен и съдружници."САЩ за това ли им пращат ежегодно по няколко милиарда безвъзмездна помощ годишно, за да може те да си купуват имения и да лобират с тях в конгреса.
56
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето че купихме палат на български ***.
55
0
 
6
 
! Отговори
в грешка си преди 4 години
До Анонимен 53Един акър е 4 декара,а не 400 м.кв!
54
0
 
5
 
! Отговори
Айше преди 4 години
Като се срине пазара на имоти, умните купуват. Нали това чакахте-купувайте!
53
16
 
12
 
! Отговори
Гого преди 4 години
Този човек с българско име най-вероятно е руснак... а тази къща не е нищо особено за бевърли хилс даже е клошарска
52
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До53. Всички знаем стига да помним. Периода при ДПС и БСП 1992, 1993г.- 1997г. Как се приватизираха Заводи, ВЕЦ , ТЕЦ, Военно пройзводство, продукти от фабрики, СОМАТ, ХИМИМПОРТ, стотици предприятия, РОСЕКСИМ банк. И кой бяха и къде им отидоха парити. Тогава ГЕРБ не е на терена. Ние от публиката помниме за тия борби
51
1
 
22
 
! Отговори
Фери-смъртта преди 4 години
Купил си е човека, я ! Нали за това изгоря Сирия, че Ицко и подобните му да живеят в бевърлито. Ако може да осъзнае, колко страдния е причинил, ще заспи за винаги. Ама такива като него никога няма да осъзнаят и ще си живее като Доган и Пеевски- спокойно и красиво.И така до другата запалена от САЩ война.
50
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Доган за Пеевски се страхуват да говорят.
49
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1 акър е около 400 м2. 1 декар-1000м2. 9х400=3,600м2.=3.6 декара.
48
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и Т. Живков почина с два чорапа и без одеяло/ откраднаха му го в затвора/. А после се оказаха наследниците с имоти в САЩ.
47
1
 
23
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До статистиката: Доган, който купи ТЕЦ-Варна (и досега никой не казва с какви пари) броиш ли го в тази класация? В такива случаи се хвърлят в пространството кьорфишек приказки. Теза са такива, а онези - ето какви. А нашите (ГЕРБ) са чисти. Дай имена на хора, на фирми, на офшорни сметки. Аз например знам, защото съм пробвал, че ако напиша името на една определена фирма, то ще бъде автоматично изтрито.
46
2
 
12
 
! Отговори
Гого жител на ЛА преди 4 години
Най - скъпата къща в бевърли хиллс я строят в момента и не е завършена още и струва 500 милиона долара .... 80 % от къщите ( в и около бевърли хилс ) струват над 15 милиона долара ... повечето големи къщи струват 50 , 70 , 100 , 200 милиона долара ... джей зи си прави ремонт в момента за 30 милиона на имението ( което струва около 100 милиона ) имението на джей зи е точно срещу къщата на хю хефнър собственика на плейбоу ....както и да е искам да ви кажа че 35 милиона е нищо за къща в бевърли хил
45
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България само комунистите имат толкова пари. В България няма нито един капиталист който по честен начин да е спечелил десетки или стотици милиони. Всичките до един са започнали със чеверни куфарчета, и всякакви далавери, като се започне от приватизации, заменки и точене на ддс и се стигне сега до източване на еврофондове чрез програми и държавни поръчки.Големите и наистина работещи бизнеси в страната до един имат чужди собственици и се управляват от вън. Тук там ползват български бушони.
44
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ми то по- добре там да си купи човек, поне знаеш за какво си даваш парите... тук за тия пари - в Кръстова вада хахаха
43
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не са ББ или ЦЦ под прикритие...там са техните ментори
42
12
 
16
 
! Отговори
статистиката преди 4 години
Най големите богаташи са свързани с БСП / БКП/ ДПС, по малко от СДС. Но всички от ДС. Тук некакъв споменава за асансьор и апартамен. Трябва да се праниш , че неразбираш за да споменаваш тая малка придобивка. Като има стотици с два и повече апартаменти имоти в села.