Зодиите и какво ги чака на Великден

Вижте всеки знак и как ще прекара празника
Обновена: 25 апр 2019 16:19 | 25 апр 2019 15:53, Ивета Иванова
0
Зодиите и какво ги чака на Великден
Снимка: pexels

Ето какво очаква всеки от зодиакалните знаци през празничните дни, според прогноза на Ръсел Грант пред "Express".

Овен
 
Ваш роднина или близък ще се нуждае от помощ, но вие няма да имате време да му помогнете и ще се чувствате като предатели. Помислете как да се реванширате. Тези дни ще преодолеете нещо, което ви е притеснявало и настроението ви ще се подобри.
 
Телец
 
Човек, който е нарушил обещанието си към вас, ще си промени решението и ще ви окаже съдействие. Най-вероятно става дума за колега или съученик. Заедно ще поемете риск и ще се радвате на успехи.
 
Близнаци
 
Не се насилвайте да ходите на парти или на семейно събиране, ако не сте в настроение за такива неща. В живота ви в момента има много стрес и сте затрупани със задачи, по-добре запазете енергията си за тях. На партито може да стане скандал.
 
Рак
 
Най-добре е да прекарате празничните дни с близки и приятели. Ваш приятел, който е много креативен, ще ви вдъхнови и ще ви даде чудесни идеи. В семейството трябва да разрешите някакъв конфликт.
 
Лъв
 
По празниците може да се захванете с нов проект, който е много обещаващ. Ще се занимавате с работа, но това няма да ви натовари, а дори ще се наслаждавате. Приятел ще ми помоли за услуга и е по-добре да не отказвате.
 
Дева
 
Девите ще бъдат много уверени в себе си по Великден и ще излъчват харизма. Може да вземат участие в някакви игри или състезания, да тестват себе си и да се отдадат на предизвикателства. Ще привлекат внимание върху себе си.
 

0
Още от Ако щете - вярвайте
Кои цветове помагат в отслабването?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари