Тя е на 39 и има 38 деца – Мириам, която се грижи сама за синовете и дъщерите си

Преди три години жената, която е от Уганда, е била изоставена и от съпруга си
26 апр 2019 19:41,
118

Да се грижи сама за 38 оцелели деца от общо 44, които е родила. Това е мисията на Мириам Набатанзи от Уганда.

Тя е само на 39 години, но вече е горда майка на 38 деца. Омъжва се на 12-годишна възраст. Ражда няколко пъти близнаци, тризнаци и четиризнаци. По лекарска препоръка тя не може да взема противозачатъчни. И така броят на децата не спира да расте, разказва Bulgaria ON AIR.

Не всичко в живота на многодетната майка обаче е толкова лесно. В него има и много болка – тя е загубила шест от децата си. Преди три години жената е изоставена и от съпруга си и сама се грижи за децата си.

"Мъжът ми ми причини много страдание. Цялото ми време преминава в грижи за децата и изкарване на малко пари", сподели многодетната майка.

За да се справя с живота, Мириам работи всякакви неща – била е фризьорка, събирала е стари метали, продавала е билки. А спечеленото отива за храна, дрехи, училищни такси. В домакинството помагат активно и децата.

Трудно детство стои зад желанието на Мириам да има голямо семейство. Тя и децата й живеят в четири препълнени къщички от бетонни блокчета и покрив от ръждясала ламарина. Някои от децата спят на легла, а други на мръсния под. Рядко ядат месо или риба.

Но майката е категорична, че въпреки трудностите, най-важно е децата ѝ да са щастливи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В нашия блок е пълно с ***. В общи линии се размножават със същата скорост.
73
10
 
6
 
! Отговори
Браво! преди 4 години
Евала,жено!Нека да са живи и здрави!
72
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще ви посъветвам да спрете да се подигравате с жените. Резултата от смехориите на техен гръб стил СлавиТрифонов се вижда в демографските статистики дори.
71
3
 
20
 
! Отговори
То преди 4 години
Тая е продадена на 12 годишна възраст, щом от тогава ражда. Промит мозък от ранна детска възраст. Нямат държава, нямат закони. После що родила иляда деца. Ще роди та, тя е собственост на безмозъчен робовладелец-педофил. И като остаряла, оня сигурно си купил друга 12 годишна, та и на нея нацвъкал още иляда деца.
70
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1. за да изнасяш трябва да произвашдаш2. трябва да си конкурентноспособен с продукта - качество и цена3. за да има кой да произвежда продукти, ти трява накой дето да работи.....И защото не работят и не изнасят всичкото какао и почти всичкото кафе на света идват от робски труд от Африка. Полезни изкопаеми от метали до диаманти - до днес крадени на безценица от западни фирми, в мините работят роби.
69
5
 
10
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
До Анонимен 78"Само не мога да разбера каква е целта на статията??"....Търси се нов мъж за Мириамчето - това е целта на статията.
68
3
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Тази сигурно никога не е имала цикъл...
67
5
 
18
 
! Отговори
rrrrrrr преди 4 години
Какво богатство!!!!!Бързо да я прибираме ,докато не са я взели я шведи,я германци.
66
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялата тая *** история нас изобщо не ни интересува
65
12
 
5
 
! Отговори
Некакъв преди 4 години
Бързо към България, да се пооправи прирастът на населението.
64
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само немога да разбера каква е целта на статията??Да правим и ние като Мириам..Да не правим като Мириам..Да я съжалим и да и пратим помощиДа и кажем браво Мириам до 50 години ги направи 50 броя..Такива като Мириам ги оправя само кастрация !!
63
4
 
13
 
! Отговори
а преди 4 години
Защо вечене са в Германия?
62
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе хубава работа ама . Само си мисля като стане време телефони да им купува...мъкааа, мъка!
61
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе не знам кой е виновен за положението на африканците, щом са на това положение, значи има защо, и същото важи и за българите, щом са по-зле от угандийците и от повечето африканци значи са си го заслужили.
60
4
 
18
 
! Отговори
nina преди 4 години
Ужас.
59
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1. за да изнасяш трябва да произвашдаш2. трябва да си конкурентноспособен с продукта - качество и цена3. за да има кой да произвежда продукти, ти трява накой дето да работи...*** и арабите не работят... .... трудът му не покрива разходите за да го контролираш дали е свършиш работата както трябва..
58
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами защо тогава не им вдигнат митата на африканците да могат да изнасят и продукт с принадена стойност?
57
6
 
20
 
! Отговори
Европеец преди 4 години
До АнонименАбе каква е тая мания да изкарваме европейците виновни за мизерията и нищетата на африканците, едва ли не като махнем някои мита и ония ще почнат да пекат кафе и да правят милиарди и т.н., все белите сме им виновни.Абе защо да им махаме митата, нека са им високи митата да изнасят само суровини, а ние да си правим милиардите от евтините им суровини, ние не сме виновни за това, африканците ако искат да забогатеят като нас да се образоват и да станат програмисти.
56
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Белгийците са рязали ръце на децатав които не са си изпълнявали нормата на плантациите и са карали родителите им да се снимат с отрязаната ръка на детето и с наведена глава, има много снимки в интернет на родители които позират с отрязаната ръка на детето си.
55
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе каква е тая мания да изкарваме европейците виновни за мизерията и нищетата на африканците, едва ли не като махнем някои мита и ония ще почнат да пекат кафе и да правят милиарди и т.н., все белите сме им виновни.