Тя е на 39 и има 38 деца – Мириам, която се грижи сама за синовете и дъщерите си

Преди три години жената, която е от Уганда, е била изоставена и от съпруга си
26 апр 2019 19:41,
118

Да се грижи сама за 38 оцелели деца от общо 44, които е родила. Това е мисията на Мириам Набатанзи от Уганда.

Тя е само на 39 години, но вече е горда майка на 38 деца. Омъжва се на 12-годишна възраст. Ражда няколко пъти близнаци, тризнаци и четиризнаци. По лекарска препоръка тя не може да взема противозачатъчни. И така броят на децата не спира да расте, разказва Bulgaria ON AIR.

Не всичко в живота на многодетната майка обаче е толкова лесно. В него има и много болка – тя е загубила шест от децата си. Преди три години жената е изоставена и от съпруга си и сама се грижи за децата си.

"Мъжът ми ми причини много страдание. Цялото ми време преминава в грижи за децата и изкарване на малко пари", сподели многодетната майка.

За да се справя с живота, Мириам работи всякакви неща – била е фризьорка, събирала е стари метали, продавала е билки. А спечеленото отива за храна, дрехи, училищни такси. В домакинството помагат активно и децата.

Трудно детство стои зад желанието на Мириам да има голямо семейство. Тя и децата й живеят в четири препълнени къщички от бетонни блокчета и покрив от ръждясала ламарина. Някои от децата спят на легла, а други на мръсния под. Рядко ядат месо или риба.

Но майката е категорична, че въпреки трудностите, най-важно е децата ѝ да са щастливи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Я!Много си забавен, сигурно и пикаш навън без кучето.
33
5
 
18
 
! Отговори
Я! преди 4 години
А стига бе! От БГ-мама четат Днес.бг. Ето ви и един тематичен виц:Разходих кучето. Както казват в БГ-мама 'акахме навън!'
32
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Майка в БгЗначи ако нямаше опция за коли, дрехи и прочие стандарти, щяхте да се навиете за трето дете? Колко Ви е необходимо - оскъдна храна и ваксини? Не три ами тридесет и три ще родите сигурно...
31
3
 
8
 
! Отговори
Майка в Бг преди 4 години
Не съм казала, че живеем нисък стандарт, наопаки е. Премеждия след майчинството, не по време. :)
30
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Претенциозните мъжкари нека обяснят какво толкова й е харесал мъжа й та са правили секс поне 30 пъти.
29
9
 
18
 
! Отговори
майка на трима преди 4 години
До Майка в БгГоспожо майка в БГ, докато го играем нещастно-низвергнати, помрънкваме за ниския си стандарт и някакви премеждия по време на майчинството, няма да сме достойни за синовете и дъщерите си, които искаме да отгледаме и възпитаме. Всички работим от сутрин до вечер - не за себе си, а за децата, които са бъдеще, а не повод да се оплакваме колко сме зле. Шапка свалям, че имате двечки - това е повод за гордост, а не за страдание.
28
4
 
23
 
! Отговори
ох преди 4 години
Добре че мъжът й се сетил да изостави тази секси богиня. Особено ако и на него му е забранено да ползва презервативи.
27
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 12 до 38 години и родени 44 деца тази не е имала и ден без да е била бременна.Дори животните влагат някакъв усет при размножаването си,а тази не.
26
7
 
17
 
! Отговори
Майка в Бг преди 4 години
Хората много лесно се засягат от нещо, което е адресирано до други. Аз съм майка на две деца, с мъжа ми работим не на държавна работа от сутрин до вечер. За трето дете трудно се навивам, защото след първата година майчинство, започват истинските премеждия. Няма как в развити и развиващи се държави да се раждат много деца, съсредоточени сме в запазването и подобряването на стандарта си (коли, дрехи, образование, работа). Ако ги нямахме, щяхме да раждаме, ако ни дава някой оскъдна храна, ваксини..
25
4
 
42
 
! Отговори
Йово преди 4 години
В Африка няма какво да ядат но правят деца за по 2-3 футболни отбора, после се оплакват че белите страни не им дават финанси а разни либерали ни натякват че в името на толерантността трябва да им помагаме. Мириам не могла да взима противозачатъчни. Ами мила,010 има презервативи и те дори са по евтини.
24
22
 
8
 
! Отговори
Бознесмен преди 4 години
Да внесем половин милион угандийски жребци, че българина е ялов.
23
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Планетата принадлежи на тези които правят деца !А не на умнокрасивите смукачи на ракия .проумявате ли го БГ-та ?
22
4
 
45
 
! Отговори
Брех, тези лекари! преди 4 години
По лекарска препоръка не може да ползва противозачатъчни???? Това е абсурд! Ако не може хапчета, да ползва друго, варианти има. Тази се е размножавала като улично куче. И от чаветата и нищо няма да стане, тези са обречени на неграмотност и мизерия от грижливата си мама-цоцолана
21
7
 
17
 
! Отговори
майка на трима преди 4 години
До Хам хумМър*льо, три съм родила, да - тук в България, тук ги гледам, тук учат. С такива коментари като твоите, никоя няма да иска да роди от теб. Марш в Уганда, може да ти излезе късмета...глу.пак!!!
20
4
 
26
 
! Отговори
Демократ преди 4 години
Населението им се увеличава, защото угандийският Тодор Живков е оградил границата с телена ограда и кльонове и стреля на месо който иска да избега от Уганда. Ако отворят границите уганидийците всички ще избегат.
19
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ееех, кога ще ги стигнем угандийците, кога... 38 деца сама с нередовни доходи. А в членката на ЕС и НАТО демократичната България и двамата родители да работят парите пак не стигат за повече от 2 деца, ако се роди трето трябва да пращат бабата да рови в кофите за огризки от храна.
18
11
 
8
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 4 години
До Анонимен 5 Угандийците са патриоти и не си напускат Родината , а и нямат партия с Европейски намерения !
17
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки българин да вземе по една такава невеста за да увеличим народонаселението на България.
16
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...По лекарска препоръка тя не може да взема противозачатъчни...----Но са могли да и препоръчат да и вържат тръбите за да не само инкубатор за деца.
15
6
 
36
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
И защо не е спряла след 3-4 броя? Защо е чакала нейният съпруг да я изостави, че да спре?