Седмичен любовен хороскоп за 29 април – 5 май

Физическите и материални нужди ще бъдат задоволени
29 апр 2019 23:00, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 29 април – 5 май
Снимка: istock

Комуникацията ще бъде твърде чувствителна. Трябва да бъдем внимателни, когато искаме да изразим своето мнение. Думите може да действат разрушително. Физическите и материални нужди ще бъдат задоволени. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg.

Овен

В първата седмица на май, това което ще липсва на Овните ще е търпението. Ще им бъде трудно да проявяват разбиране към това, което казват другите и любимият човек. Желанието за доминиране може да уплаши половинката ви и тя да загуби желание да разговаря с вас. Може би е добре да осъзнаете как поведението ви влияе на връзката.

Телец

Новолуние във вашия знак ще бъде подкрепено от Сатурн и Плутон, което ще ви позволи да направите голяма лична трансформация. Ако имате партньор до себе си, ще може да направите редица положителни промени за взаимоотношенията ви. За необвързаните представители на зодията, новата любов е съвсем наблизо.

Близнаци

Май започва с положителни любовни вибрации за вас. Има голям потенциал за любов и... секс. Марс, който е във вашия знак ще се противопостави на Юпитер, който е във вашия партньорски сектор. Всичко това ще доведе до прилив на енергия между вас и някой специален. Обвързаните представители на зодията също ще се радват на светли дни. Близнаци, сексуалната ви енергия е силна. Възползвайте се от това!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари