Месецът на раждане разкрива как подреждате дома си

Ние въздействаме върху средата край нас
30 апр 2019 17:30, Михаела Лазарова
2
Месецът на раждане разкрива как подреждате дома си
Снимка: Istock

Това как обзавеждаме дома си, се диктува от нашата личност и моментните ни настроения. Ние въздействаме върху средата край нас, а оттам тя ни отговаря с определени вибрации. Какъв е вашият дом според месеца, в който сте родени? Ето и отговорите.

Януари

Хората родени през януари често са надарени със силно въображение. Те са работохолици и следват стриктно своите цели, но и обичат да се забавляват. В домовете им има много предмети на изкуството, някои от които те сами са направили.

Февруари

Ако вашият рожден месец е февруари, то вие сте артистична личност, често възприемана от другите като нестандартна. Вие сте чувствителни и състрадателни. Домът ви излъчва уют и комфорт, интериорът е еклектичен.

Март

Родените през третия месец от годината са мечтатели, но понякога действат импулсивно. Работят усилено, за да са спокойни на по-късен етап от живота си. В дома им винаги има малко кътче, което напомня за офис. Въпреки това се стремят с интериора си да поддържат позитивно настроение и вдъхновение. За тях банята е много важна, тъй като там обичат да си правят домашни спа ритуали.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Студент преди 4 години
Съгласен съм - пълни глупости!!!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости.