Руска мода от метрото – със сигурност е запомняща се!

Вижте какви "модели" са уловени от фотообектива
13 май 2019 21:40, Александър Попов
70

Снимка: klyker

Животът в метрото си има свои собствени закони, а като място, през което минават хиляди души създава и усещането накъде "духат" модните тенденции.

Но има и хора, които със сигурност се открояват и привличат погледите на останалите със своите решения за облекло.

Каква е нетрадиционната мода в руското метро - вижте в нашата галерия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: модаметро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко ли водка трябва да изпиеш за да се облечеш така? :))
53
0
 
2
 
! Отговори
Бобчо преди 4 години
Опоркоточковци, що не си наврете снимките в изпускателните тръби?! Аз имам едни снимки от Великобритания, град Ковънтри, на калдъръмена уличка зад величествена готическа катедрала в центъра едни дваисетина момченца, много тематично облечени, всеки ден точно в 12ч излизаха, постилаха си килимчетата и почваха да си бият *** кратууни о земята, всеки ден. Ама тях не ще посмеете да ги снимате, щото ще ви направят женски гълъби, преди да ви изкоррмят.
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази на снимка 11 е от онези жени, които ходят със забрадки. Според традициите на нейния народ, костюмът й вероятно е стилен.
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една част от снимките са правени или на Хелоуин, или по време, когато е имало някакъв друг маскарад. То си личи.
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак хипи-*** мозъчни промивки - много яко мъже да носят женски дрехи деца, така се прави, да благодарим на деградантите които ни заливат с простотия.
49
1
 
3
 
! Отговори
АЗ76 преди 4 години
има 'секакви извънземни по светЪТ. :)
48
2
 
8
 
! Отговори
Сп??нс !? преди 4 години
Друго си е да се качиш в софийската подземница, маратонки+дънки+гола глава, а пък ако се случи неделен ден- заменили дънките с "Adibas"-a дето си го пазят за празничен ден. Последните години българина е загубил правото да си дава мнението по въпроси свързани с модни тенденции
47
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очевидно, че *** празнуват джендърския Хелоуин.
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 16 снимка си пише името на станцията Садовая в метрото в Петербург. Останалите не е ясно откъде са, но изглежда че са стари снимки.
45
12
 
5
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Прави впечатление че и някои от мужикистанците са се ориентирали към шотландски полички и обувки с високи токове, явно "*** ценности" с които ни плашат нашенските *** вървят хванати ръка за ръка с "Панславянските" ... !!!
44
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сволачи, какво друго да кажеш. Иска им се да са свободни, но за жалост не са.
43
5
 
9
 
! Отговори
нормален преди 4 години
Русофилите защо подскачат и се дразнят кой е казал че различните хора са нещо лошо аз много харесвам пъстрите хора без задръжки така не си причиняват запек и рак защото са свободни хора без задръжки кво му е лошото никога не разбирам русофилите
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е там какво е - демокрация ли, диктатура ли, или друга форма на социален живот. Или царя е цар, а народа да си прави к`вото си иска, само да не му пречи.
41
0
 
7
 
! Отговори
tyu преди 4 години
Жената котка на 3-та снимка сбъдва всички фантазии :D
40
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е и тия щом се изпедера.тяват Света май верно свършва !
39
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В московското метро има далеч по- интересни неща за показване.Но човек вижда колкото знае - така и наш Сашко.Руснаците казват за такива "Открыл книгу увидел фигу"
38
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целият този бълвоч е само за да се отприщат лаjнарчета като бай ***, Бългърия е в НАТО и ЕС, 33, антикомуняга, 29, Ало Решетников съм и вся остальная ***!Момче, ще стане тока, че ще ви забранят форума! Къде отивате тогава, кой ще влезе да ви чете тъпанарщините? Това е да си режеш клона, на който седиш!
37
6
 
16
 
! Отговори
Ха Ха Ха преди 4 години
Гнусная провокация!Долен Photoshop!!Всичките руснаци са чидти и спретнати и много прсвославни!!!
36
12
 
35
 
! Отговори
Работилият! преди 4 години
Ти какво, искаш да внушиш, че в метрото им е пълно с откачалки? Това е метрото на 12-милионен град, разбира се, има ги всякакви! Возил съм се стотици пъти в това метро и не съм видял НИТО ЕДИН ПЪТ ТАКИВА ПЕРСОНАЖИ!Качи се на 1 или 9 за Бронкс и пътувай с ниггери! Предупредиха ме да не ги гледаш в очите - някой може да изпрошне и да те пребият! На което вярвам, като гледам злите им мътни погледи. Ама не можеш да ги снимаш, защото ще ти наврат апарата отзад!Оставете руснаците на мира! Те четат
35
10
 
17
 
! Отговори
АВС преди 4 години
хората се връщат от карнавали и празници а те ги снимаха да пропагандират а з живея в москва 25 год това се вижда много рядко прелимно това го правят чужденци сравнете метрото на германия англия и сащ там ще видите нещо по-егзотично това не е нищо сравнние с европа вие да сте видяли в москва как се празнува холи индииски празник от студенти от руснацитеа сга сравнете бг чалгата с тези в бг чалгата е много еротично