Седмичен любовен хороскоп за 13 – 19 май

Някои връзки ще се разпаднат
13 май 2019 08:39, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 13 – 19 май
Снимка: Istock

Венера и Марс ще направят любовната ни седмица наистина вълнуваща. За някои представители на зодиака това означава задълбочаване на вече съществуващи взаимоотношения, за други разпад, а трети ще разнообразят случващото се в спалнята. Повече вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Венера все още оказва благоприятно влияние върху вашия любовен живот, затова се възползвайте. Тази седмица тя ще бъде в добра връзка с Марс, което ще добави повече пикантност между вас и някой специален. Ако вече имате сериозна половинка до себе си, обърнете внимание на бюджета си.

Телец

Вашата управляваща планета Венера, влиза във вашия знак и до 8 юни ще помогне да бъдете наистина неустоими за противоположния пол. Затова не се изненадвайте, ако имате много обожатели. Но в края на седмицата позициите на Венера и Уран може да доведат до разпад на някои любовни връзки.

Близнаци

Имате още няколко дни, в които да се възползвате от удивителната енергия на Марс. Още във вторник, той ще заеме добра позиция към Венера. Ако сте необвързани, не се колебайте да опитате нещо повече с приятел, с когото усещате, че имате химия. Някои Близнаци може и да срещнат човек, който да завладее мислите им. В края на седмицата ще имате интерес да запазите тишина по отношение на любовния си живот. Никой не трябва да знае какво става зад затворените ви врати.

Повече по темата  може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари