Зодиите с най-остър език

Ето ги знаците, чиито коментари са най-хапливи
Обновена: 13 май 2019 21:02 | 13 май 2019 21:02, Теодора Драгоева
7
Зодиите с най-остър език
Снимка: pexels.com

Някои хора по натура са по-критични, саркастични и безчувствени като изказ. Те просто не могат да се въздържат от коментарите си и понякога думите им може да подействат унищожително на човека отсреща. На тези личности им липсва чувство за такт и дипломация особено при общуване. Някои от тях не слагат цензура на думите си, просто защото са твърде емоционални и директни, и не могат да помислят малко преди да реагират.

Вижте и кои са 5-те зодии според астрологията, които невинаги избират думите си разумно:

1. Дева

Да, хората от зодия Дева може да бъдат състрадателни и разбиращи, но могат да ви оскърбят с думите си много. Те имат много остър език и винаги знаят точно какво да кажат, така че да засегнат най-силно отсрещната страна. Девите са склонни да бъдат изключително критични към себе си и към другите, а освен това коментарите им често са пълни с презрение. Негативната страна на личността на човека Дева е, че той може да бъде свръхсуров.

2. Лъв

Представителите на зодия Лъв могат да бъдат много топли и щедри, но определено имат способността (а понякога и желанието) да правят някои критични коментари. Ако се чувстват разочаровани, че хората не реагират според техните очаквания, те могат да станат покровителствени, надути и нетолерантни. Повечето Лъвове са свирепо жестоки, когато решат да бъдат откровено честни и да посочат негативите на отсрещната страна.

Вижте кои са останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 3, преди 4 години
"Близнаците са на първо място."Да, тук влзат те, овенът, стрелецът, девата, рибите - т.е. подвижните зодии, заедно с импулсивния овен, които боравят най-леко с езика по принцип. Това не значи, че са умни, просто са приказливи на обем и им се отдава приказката с лекота. Иначе тукашните писачи са съвсем взели-дали по темата. Малко са чели. Още по-малко - разбрали.
4
8
 
6
 
! Отговори
Чило преди 4 години
Искам да опозная езичето на тази от снимката. И нейното се сближи с моя муи.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Близнаците са на първо място.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес ми се случи нещо и нещата за Дева са много верни.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освен за овена за останалите не сте познали.Но то при вас си нацелване. Което рядко ви се отдава.