Джеси Джей се фука... със сгрешена татуировка

Певицата сама сподели с феновете
14 май 2019 21:44, Ивета Иванова
6
Джеси Джей се фука... със сгрешена татуировка
Снимка: Instagram

Джеси Джей публикува провокативна снимка по розов бански, на която се забелязва татуировка върху едното ѝ бедро. Певицата побърза да каже на феновете, че знае, че има грешка в текста, който е татуиран. Текстът всъщност е цитат от нейната песен "Who You Are".

"Да, моята татуировка е следният надпис: "Don’t loose who you are in the blur of the stars”. Да, това е МОЙ текст от моя песен. Да, която аз съм написала. Да, спелувах грешно", посочи Джеси. Проблемът е в думата "loose", за да е правилен текстът, трябва да има само едно "о" - "lose".
 
Изпълнителката казва, че татусът е направен в Есекс, когато тя е била едва на 18 години и артистът, който е правил татуировката, също не усетил, че има грешка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: звездиДжеси Джей
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страшно глупаво е .да си вкарваш в кожата.разни химикали! Това си остава за цял живот.Да се обезобразиш сам дето се казва! А относно татуировките по жените като цяло.Те обичат да ги показват. А най се виждат в целият си блясък в леглото! Тоест голи! Амиии..на много мъже ги показват! Глупаво е! -:)А мъжете не гледат а пипат!
5
1
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Далеч от всяка жена с татуировка или татуировки повечето станаха такива
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма значение коя е.Важното е, че новината е от 80-тата годишнина на баба Елизабет!
3
5
 
6
 
! Отговори
татойровецът преди 4 години
при мене дойде момичето на времето, нямаше пари да ми плати и затова ми даде да я боцна. каза чиче Геше, боцкай на воля колкото сакаш, оттам остана мн доволна и почна да се хвали на приятелките, разчу се, че е вкусила голям балкански чеб и стана известна. Граматиката никога не й е била сила, но поне имаше самочувствие, отказа да си слага силикон защото вярва в себе си, и сега като е самотна вади моя снимка на косматите ми тенистопки и гали писето, лятото ше й ходя на гости да й опрая настроение
2
2
 
6
 
! Отговори
българин преди 4 години
Така като я гледам.Май няма с какво друго да изтъкне! -:) Циците хич ги няма!
1
2
 
9
 
! Отговори
socialen преди 4 години
Коя е Джеси Джей и кой *** от Източна Европа и е писал татуировката под пазарните цени?