Знаците, които действат безразсъдно

Кои са те?
20 май 2019 16:30, Ивета Иванова
1
Знаците, които действат безразсъдно
Снимка: Pexels

Част от зодиакалните знаци не мислят за последствията, много са импулсивни, действат на момента, впускат се в приключения, дори когато те са опасни и понякога сами си причиняват вреди. Ето кои зодии често действат безразсъдно.

Овен
 
Две от качествата, които най-добре описват Овена са импулсивност и нетърпение. Те много рядко обмислят действията си, обикновено реагират на момента, слушат импулсите си, действат, без да се сещат какви може да са последствията. И понякога съжаляват за това, което са казали или направили в момент. Хората се възхищават на ентусиазма и енергията имр Овните не се страхуват да рискуват. Не планират и не премислят нещата, но често взимат грешното решение заради бързане.

Близнаци
 
За Близнаците е най-важно на всяка цена да избегнат скуката. Искат всичко да е разнообразно, лудо, шантаво, нестандартно, затова не мислят дълго преди решение, доверяват се на инстинкта си. Бързат за следващото приключение, нямат време за планове и чудене. Дори обичат да създават проблеми, така има тръпка. Не ги интересува какво мислят другите, правят това, което си наумят, дори да е глупаво и детинско. Не са търпеливи и последователни.
 
Стрелец
 
Тези знаци имат мото, което гласи: "Живей за мига". И му се подчиняват - наслаждават се на момента, взимат всичко от него, затова и често са безразсъдни. Не мислят за бъдеще или за последствия - просто гледат да се забавляват и да опитват от всичко. Спонтанни са и винаги могат да ви изненадат, което очарова хората. Но понякога Стрелците се оказват в екзотична страна, без да има къде да спят, без да имат достатъчно пари и така си патят. Прекалено много държат на забавлението, но в един момент нещата стават опасни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората от Овен, Лъв, Водолей, които познавам, много добре си правят сметката. Лъвът е на пръв поглед импулсивен, особено Лъвиците, но бързо се окопитва и си знае интереса. Овенът е отговорен, а Водолеят е такъв студен егоист и сметкаджия, какъвто няма друг подобен в зодиака. Водолей може да кресне и да подскочи, само ако му се стори, че е на загуба.Стрелците и Близнаците са по-склонни към безразсъдство, но чак до крайности не стигат. Те също не си пренебрегват интереса заради емоциите.