5 типа мъже, които не си заслужават

Този, който тъкмо е приключил връзка
25 май 2019 21:25, Михаела Лазарова
22
5 типа мъже, които не си заслужават
Снимка: istock

Има мъже, с които просто не трябва да си губите времето. Техните думи и най-вече действия издават червените флагове, които се явяват като предупреждение, че ще страдате, ако продължите напред. Ако се чувствате сякаш нещо не е наред, нервни сте, не сте себе си в компанията на човека, с когото излизате, нещо може би не е съвсем наред.

Ако той отговаря на някои от следните описания, не си губете времето. Такива типове мъже са токсични и носят повече болка и изгубено време, отколкото щастие.

Вече е женен или обвързан

Набутването в любовни триъгълници е ходене по тънък лед, което може да ви накара да потънете доста надълбоко. Не си струва да хабите време, енергия и чувства, надявайки се, че някога ще избере вас.

Тъкмо е приключил връзка

Обикновено когато човек е почувствал свободата на необвързаността отново е склонен да експериментира и най-вече да не се впуска веднага в сериозна връзка. Ето защо, ако се срещате с мъж, който наскоро е приключил дълга връзка имайте едно наум, че намеренията му може да не са такива, каквито ви се иска.

Той не е независим

Зависимостта във всичките ѝ форми не е добър избор. Без значение дали човекът, с когото се срещате е независим от финансова гледна точка, живее с родителите си или няма стабилна работа, а работи тук-таме различни неща, това не е добър избор за вас, ако онова, което искате, е пълноценна връзка с бъдеще. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Няма угодия и тогава. Познавам една, която си намери такъв и с голяма банкова сметка и неженен и без връзка и не е и грозен. Сега реве, че не я бил онождал, само работел и много я ревнувал. Вече се оглежда за любовник, но онзи няма да го зареже.
17
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ,Пецата напипва пулса.Едно време,момето отива в чужда къща и несмееда шукне.Търпи обиди,подигравки и понякой през устата.Днес на1000 човека 1семейство, а 990 по2,да речем, премитаттериторията.Тогава след -12клас,следва задължително оплождане под държавеннадзор и след това ,може да търсят богат човечец.
16
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен единственият ви шанс е като напипате заветният супер човек-богат,красив,умен,с чувство за хумор,полов атлет,желаещ веднага да ви подари поне 100 хиляди лева/евро/долара да се организирате на групички скъпи дами и да спите на изтривалката пред къщата му.Или на групички да си живеете -той,вие и още 5-6 жени.Ние,загубеняците ще се оправяме и без вас.
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бъдещата ви жена трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е способна да достига ВАГИНАЛЕН оргазъм само като ви гледа 5 минути. А при докосване и 30 секунди да са достатъчни. Не трябва да е феминистка или да има каквато и да е вероятност да стане феминистка - не ви трябва да се занимавате с ниско интелигентни същества. На баир лозе, един вид. Колкото и да е добър, разбран и щедър баща и! Това са най - важните критерии!
14
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бъдещата ви съпруга никога не трябва да е изневерявала на някого, да не е харчила чужди пари, винаги сама да си е плащала сметката и винаги да иска да плати вашата, понеже е благодарна за това, че сте си спрели погледа на нея. Винаги да избира за вас най - доброто от тавата, най - сладките плодове и най - приятните за вас теми за разговор. И да знае как да ви достави удоволствие само с тихото си присъствие дори когато гледате важен мач. Да не е претенциозна и въпреки това да се облича с вкус.
13
3
 
2
 
! Отговори
ПРОДЪЛЖЕНИЕ преди 4 години
А момичето, за което се ожените, ще трябва да говори поне 4 - 5 западни, 2 източни и поне един забравен езици, понеже като свекъра ви донесе билети за круиз за различни дестинации да може да се оправя с персонала. А непознатия език - за да може да ви превежда надписите по пирамидите директно на български, а не да слушате на английски екскурзовода. Да знае история и да може да смята големи числа с плаваща запетая на ум, понеже не винаги ще имате калкулатор. Или батериите му може да свършат.
12
3
 
4
 
! Отговори
ПРОДЪЛЖЕНИЕ преди 4 години
Свекървата не трябва да товари съпруга си с никакви допълнителни задължения, за да може човека да е със свободно сърце и със свободна мисъл и да има време да мисли постоянно как да ви угоди. И как да направи живота ви по - лек, понеже вие сте се жертвали за него като сте го освободили от дъщеря му. Малко да върне жеста докато още мърда, така да се каже. Господ здраве да му дава на човека. Стига да вика за моя отбор де. Има и други, скрити изисквания, но те не са за публичното пространство...
11
3
 
6
 
! Отговори
Продължение преди 4 години
Майка и да забрави телефонния и номер, както и вашия, но да не забравя номера на банковата ви сметка и редовно да попълва липсите в нея. ЛИЧНАТА ВИ БАНКОВА СМЕТКА имам в предвид, не на жена ви. Желателно е свекървата да се занимава с отглеждане на екологично чисти зеленчуци и да ви ги изпраща на всеки 2 дена, понеже трябва да са свежи. Да ги изпраща с куриер, понеже 200 километровата забранена зона не трябва да се нарушава. Да гледа крави и овце и да прави истински сирене и кашваквал. С КУРИЕР!
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А, бъдещата ви жена трябва да има поне 3 апартамента в центъра на София, понеже като забременее и роди да може да се самоиздържа, а не да ви виси на врата с вперен във вас поглед, като на депресиран тюлен. Да спортува редовно и да не се заглежда по чужди мъже. Баща и да ви купи НОВА кола още преди брака на ваше име, да ви носи ежеседмично оригинални питиета внос от чужбина и да гледа мачовете с вас и да вика за вашия отбор. СЛЕДВА
9
3
 
13
 
! Отговори
Има ли такива? преди 4 години
Значи мъжете да търсят необвързана, богата независима, елегантна, красива, вярна, здрава и млада за да може да роди и отгледа здрави деца, добра домакиня и грижовна съпруга, да не се е разделила скоро с някой, а, да не забравя, да е способна да достигне вагинален оргазъм в рамките на 5 минути и да не е настояща или потенциална феминистка. Само за такива да се женят. А, да е млада и никога да не се е женила. И да внимава да не го излъжат и да не е златотърсачка... А ако може и да е умна...
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
предстои ми да си търся булка моля съчинете една статия за пет или повече типове жени които не струват за да не допусна грешка.предварителни благодарности.
7
3
 
18
 
! Отговори
Посоченият 6-и тип преди 4 години
най не е за препоръчване. Мъжката кифла ще ви скъса нервите дори да е свободен и да не е имал доскоро връзка.Вечно ще се опитва да ви манипулира и ще иска да се държите с него така, като че ли е наранено момченце. Зависим е от своя егоизъм, глезотия, алчност за още и още бонуси и облекчения в живота.Мъжката кифла не се сеща, че и другите около него са хора с чувства, планове, мечти и интереси. Кифльо мисли, че всеки и всичко съществува, за да му послужи като салфетка за еднократна употреба.
6
0
 
17
 
! Отговори
До Пецата преди 4 години
Дали имаш и най-бегла представа колко от необвързаните мъже в България са все пак осигурени, защото родителите им са се погрижили за това, а те самите също не са стояли със скръстени ръце - учили са, търсили са работа, започнали са да печелят и да пестят доколкото е възможно."Да не е имал връзка" - това не е поставено като условие за създаването на успешна двойка. Казва се, че ако току що е приключил връзка, ще иска известно време да е свободен. Не знаеш ли, че и при жените е така?
5
4
 
18
 
! Отговори
уау преди 4 години
До пецатаА не бе, ще търсят женен, без пукнат лев, който прелита от връзка на връзка. Ти си бил много умен. Това са 900 мъже от 1000 в България, начи имат големи шансове, за нещо като секс сигурно.
4
1
 
22
 
! Отговори
Шестият тип преди 4 години
Той е мъжка кифла.
3
14
 
18
 
! Отговори
фори преди 4 години
Всякя форма на феминизъм е чист тероризъм.Нека ЦРУ и ФБР да се задействат и да спрат тези безумни некомпететни жени от по-нататъшно полудяване и оскотяване.
2
17
 
22
 
! Отговори
Лунгур преди 4 години
Днешните жени са надъхани феминистки.Не се женете за тези парзитиращи.....Феминизма трябва да бъде преследван от службите за сигурност и унищожен завинаги.
1
5
 
41
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Спopeд глyпaвичката стaтия трябва да търсите неженен, да не е имал връзка и да е с дебела банкова сметка тоест - независим, това е 1 мъж на 1000 в бг, тоест потенциално всяка жена има 1000 конкурентки за 1 мъж