Защо някои двойки не се възстановяват след изневярата?

Те знаят, че честността е съществена
28 май 2019 23:08, Михаела Лазарова
17
Защо някои двойки не се възстановяват след изневярата?
Снимка: istock

Изневярата е едно от най-непростимите прегрешения в една връзка. И въпреки това някои двойки успяват да се преборят с тази трудност, за да продължат напред заедно. Как го правят? Защо някои успяват, а други не?

Защото знаят, че изневярата е приключила

Ако случаят е такъв, че партньорите осъзнават моментното увлечение и го отдават на обстоятелствата, знаейки, че това е временен период във връзката, им е по-лесно да го преодолеят и да продължат напред заедно.

При двойките, които не успяват да поправят счупеното, често се случва така, че изневерите продължават, независимо дали с един партньор или повече. Когато съмнението остава, то разяжда връзката отвътре бавно, но сигурно.

Ако обаче сте наясно, че всичко е приключило, разкрили сте картите на масата, обсъдили сте всеки детайл и сте направили необходимите изводи, има шанс да продължите по-силни отпреди.

Защото знаят, че честността е съществена

След като всичко е приключило остава само честността. Двойките, които продължават заедно се разкриват напълно, говорят за проблема и търсят начини за неговото решаване. Когато има взаимност, а не отхвърляне на проблемите, възможностите за преодоляване са много.

Такъв тип двойки искат да разберат какво се е случило, у кого е била грешката и дали вината е и на двамата, за да се стигне дотам. Честният разговор и откритото приемане на обстоятелствата помагат за разрешаването на този немалък проблем, който разрушава много връзки и бракове.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
Са преди 4 години
Някой или някои ще са ми близали и ровели котенцето,а аз,посредством същото това котенце,съм им близал патките-ами няма как да се "възстановя"!
15
0
 
3
 
! Отговори
bol bol преди 4 години
Кво ме боли
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя като е изневерила предварително със 100 човека които са я разбърквали с бъркалката за мед докато се разпени след това да изневерява и да не изневерява все тая, пак ще трябва да си прави тестове, и всеки път като си обърнеш гърба за 5 минути пак тестове да нети лепне нещо. не си е работа тва.
13
4
 
21
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Изневярата е до време, а пиянството до гроб !
12
10
 
9
 
! Отговори
Защо някои двойки преди 4 години
"Защо някои двойки не се възстановяват след изневярата?"след 10-тина 30 сантиметрови судански кочани не всяка/всяки се възстановява - питаите Немкините, италианките, французойките, литовките и белгийките както и веменно пребиваващите в прекрасния запад след 2016
11
35
 
14
 
! Отговори
Aperativche преди 4 години
Секът е физическа нужда като всяка друга - ядене, пиене, витамин D и т.н. Не разбирам какво се палите. И няма дума "изневяра", защото е лишена от смисъл. Ти си с даден човек, защото го харесваш. Това дали правиш секс с други е съвсем отделен въпрос.
10
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво "предателство" бе?Да не сте Исус?
9
1
 
28
 
! Отговори
Бай преди 4 години
А другите почват "отворена връзка" и вече не са никакви.
8
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евала на Божи Гол ! Велик е ! Изведе Левски до Европа !!!!
7
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време не е имало такива проблеми, щото женорята са си седели у къщи и са си гледали децата. Па ако някоя кривне, пишеш до инквизицията и проблема е решен.Сега ама честности, ама дали щяло да се повтори, затрети, запети, задесети, драми някакви излишни...
6
4
 
22
 
! Отговори
Никой преди 4 години
НА ВСЕКИ СПОРЕД ГЕНА МУ, СПОРЕД РАБОТАТА МУ, СПОРЕД ТЕМПЕРАМЕНТА МУ И РАЗБИРА СЕ СПОРЕД КОМШИЙКАТА.
5
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предателството е недопyстимо. Статията мирише на либерална пoмия.
4
6
 
53
 
! Отговори
Пешу преди 4 години
Пълни глупости. Който веднъж те е предал пак ще те предаде рано или късно. А ти си просто глупакъг/глупачката, дето се хваща на един и същ номер повече от веднъж. Дори ако е възможно трябва да си отмъстиш, за да знае г.дината,че такива не минават, иначе ще продължи да си вее... безнаказано. Ако иска да си тръгне- довиждане, но предателството се наказва. Другото е лицемерие.
3
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това сериозно заглавие ли е? Статията е просто безумна. Откъде ви идват такива идеи?
2
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски победи Етър благодарение на големия играч Валери Божинов. Браво!
1
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важно е дали е било от сърбеж или има и други причини. Другите причини обикновено са преодолими, но сърбежът е трайно заболяване и не се лекува.