След любовта: Как да се справим с раздялата...

Изоставянето не е лесно
18
След любовта: Как да се справим с раздялата...
Снимка: pexels.com

Не всеки е готов да се справи с края на една връзка. Доста от хората изпадат в лека депресия и започват да се съмняват в себе си.

Ако раздялата пък се случи на по-късен етап от живота, тя може да е определяща за следващите отношения на човек. Но не може да отречем, че сбогуването е неизбежно и трябва да се научим да се справяме с него.

Ето няколко съвета, които могат да ви помогнат да израснете и да изградите по-силен характер.

Покажете емоция

Със сигурност раздялата е нещо ужасно, но ключът към бързото възстановяване е да покажете емоция. Хората със силен характер успяват да приемат ситуацията, в която се намират и да покажат истинските си чувства, без да се притесняват. Приемат тъгата, гнева и разочарованието, което ги застига и не ги крият. По този начин тялото по-бързо се справя с това, което му се случва и успява да се възстанови за кратък период от време.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Dion Dublin преди 2 години
Казвам се Дион Дъблин, от Финландия. Искам да споделя свидетелството си тук, жена ми ме напусна повече от 6 години, търсих помощ навсякъде, но никой не можеше да ми помогне. Свързах се незабавно с д -р Огунделе и той отговори и започна работата си след 24 часа жена ми, която напусна преди 6 години, ми се обади и се върна у дома, този човек е много мощен, свържете се с него за всякакъв вид помощ на WhatsApp/Viber: +27638836445.
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако е било любов трудно, понякога невъжможно. Ако не е било любов е лесно, минаваш на следващата бройка.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората рядко намират подходящото за тях съчетание. Може да не се съчетават и да се разделят без да унижават другия. Ситуацията обаче в много случаи е твърде различна. Във връзка, още повече в секса в повечето случаи се търси власт, подчинение в една или друга форма. Умението да се създава партньорство не е по рождение.
8
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 11Точно така е.Но, за съжаление, влюбеният човек е склонен да си въобразява и да доукрасява нещата, вижда ги такива, каквито на него му се иска да бъдат.Единственото спасение е да не губим способността трезво да преценяваме нещата дори и тогава, когато сме силно влюбени. Но това се научава постепенно с времето, след като животът те е пооблъскал.
7
3
 
11
 
! Отговори
проктолог преди 4 години
Ходете без ***. Веднага ще ви излезе новия късмет.
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лоша рана заздравява. лоша дума не се забравя.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да не изпадаш в ролята на ***, то трябва да си увлечен, но не и безумно влюбен. Иначе, с тези манипулиращи хора, с тази им ценностна система, този материализъм винаги свършваш зле. А и трябва да си наясно, че всичко тече, всичко се променя, интересът клати феса т.е. каквото и да е, е временно - и любов, и депресия, и мъка, и щастие, и човека до теб, и ти самия даже.
4
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една готина бира оправя нещата. Ако не, влизаш във филм, сериал, сезон и т.н.
3
2
 
17
 
! Отговори
Народна рецепта преди 4 години
Клин клин избива.Щом те е зарязал(а), значи не е незаменим(а). Ако и ти усетиш, че е по-разумно да прекратите връзката, значи наистина не сте един за друг и е по-добре да се разделите, вместо взаимно да си съсипвате живота и да си губите най-хубавите години с връзка, която няма бъдеще.
2
2
 
23
 
! Отговори
Каква грешкаДопусна? преди 4 години
Позволил(а) си в душата и в мислите ти да властва само един човек и си започнал(а) да градиш планове и представи за общото ви бъдеще, настроил(а) си се и за едно чудесно настояще, в центъра на което е същото това лице, като си си въобразил(а), че неговото (нейното) отношение спрямо теб ще е същото, каквото е твоето към него (нея).А какво е трябвало да направиш? Трябвало е да прецениш:1. Това само влечение ли е?2. Лицето заслужава ли да възлагаш големи надежди и да се посветиш на него (нея)?
1
5
 
11
 
! Отговори
Аз преди 4 години
След любовта...как да се справим с тр*пера...