Венера в Телец: Как ще повлияе на останалите зодии... (2 част)

Променя връзките до 8 юни
6 юни 2019 22:49, Иванка Гъркова
15
Венера в Телец: Как ще повлияе на останалите зодии... (2 част)
Снимка: pexels.com

Планетата Венера продължава да е в знака Телец. До 8 юни нейното положение ще променя връзките, интимните отношения между хората, желанията им и тяхната суетност.

Както стана ясно, хората, родени с въпросната зодия, ще са най-облагодетелствани през този период. Ще им върви в любовта, на работното място, ще се радват и на финансов просперитет. Но какво ще се случи с другите?

В следващите няколко дни Венера ще бъде в досег с планетите Сатурн, Уран и Плутон, което ще донесе както положителни, така и отрицателни последствия. Затова астролозите препоръчват хората да бъдат по-разумни в изборите, амбициозни и практични, за да избегнат по-сериозни драми.

След като ви представихме какво очаква първите шест зодии, ето за какво да се готвят и останалите:

Везни

Въпреки че Телец и този знак нямат нищо общо, те са свързани от това, че са „любимци“ на Венера. Това носи само положителни вибрации и за двете зодии. Планетата ще се фокусира върху интимните отношения на Везните. Ако до момента те са били по-стеснителни в леглото, до 8 юни ще експериментират повече в секса. Другото положително нещо е, че ще получат новини за финансови постъпления – било то от наследство или късмет от лотарията.

Скорпион

Ще ви върви в отношенията с другите – било то интимни партньори, близки, колеги или врагове. Упоритостта ви този път ще бъде надвита от желанието да слушате и помагате на околните. Яростта ви ще бъде изместена от хармония в любовта, но не забравяйте, че това ще бъде само за няколко дни. За да не си навлечете конфликти, обмисляйте внимателно всяко нещо, преди да го изречете на глас.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Курнишон в катерицаа...
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оракула му говори ....... Бате спрете да четете глупости и денят ви ще се определя от вас самите, а не от леличката дето измисля хороскопа !!!