Седмичен любовен хороскоп за 10 – 16 юни

Може да има заблуди в любовта
10 юни 2019 08:21, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 10 – 16 юни
Снимка: istock

Седмицата ще започне с противопоставянето между Марс и Сатурн, което може да ни донесе някои любовни разочарования. Ще трябва да забавим темпото, да направим крачка назад и да преосмислим как да се движим напред в любовта по начина, по който ни се иска. Какво ви очаква, вижте в любовния  хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Представителите на зодията ще бъдат фокусирани върху изграждането на своите мечти. Поради това, любовта ще заеме второто място през тази седмица. Има причина да обърнете по-сериозно внимание на живота си. Какво ви подкрепя? Какво ви носи комфорт и сигурност? Корените ви твърди ли са или трябва да възстановите основата си от земята, за да сте сигурни, че нищо не може да ви унищожи? Тези въпроси за вашия вътрешен свят и кариера ще излязат на преден план.

Телец

Може да ви бъде трудно да се гледате очи в очи с любимия човек. Възможно е да има дилема, пред която да сте изправени и да осъзнаете, че с партньора може би не сте на една и съща страница, когато става въпрос за основните житейски философии, които се надявате да споделите. Това може да ви накара да се почувствате така, сякаш връзката ви е пред разпад. Не е изключено да потърсите съвет от приятел.

Близнаци

Някои от обвързаните представители на зодията може да имат проблеми, когато става въпрос за финанси. Половинката ви може да иска да сложи спирачка на разходите и вижданията му свързани с разходи са много по-скромни в сравнение с вашите. От друга страна вие ще искате да се движите напред, да направите някои промени може би в дома. Опитайте се с партньора да се срещнете някъде по средата, за да няма разочарования.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


0
Още от Ако щете - вярвайте
Грешки в съхраняването на храната, които костват пари
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари