Какво чака зодиите в любовта през лято 2019?

Вижте какво ще ви донесат слънчевите месеци в романтичен план
11 юни 2019 09:34, Ивета Иванова
3
Какво чака зодиите в любовта през лято 2019?
Снимка: Pexels

Лятото е вълнуващ период от годината и носи много емоции в любовен план, тъй като тогава обикновено имаме повече свободно време и ходим на интересни места. Ето какво да очаква всеки зодиакален знак в любовно отношение през летния сезон. 

Овен
Приятел, съученик или колега, към когото проявявате симпатии и с когото понякога флиртувате, ще ви покаже, че иска да е с вас. Харесва ви поне от няколко месеца. Ще бъде вълнуващо. Този човек най-вероятно е земна зодия - Телец, Дева или Козирог.Ще се чувствате обичани и сигурни.
 
Телец
Представител на огнен знак - Овен, Лъв или Стрелец, към когото сте били напълно безразлични, сега ще ви направи впечатление. Изведнъж ще осъзнаете, че е много привлекателен и ще сте заредени със сексуална енергия. Възможно е да е съсед или човек, който работи във вашия квартал.
 
Близнаци
Ще се запознаете с Рак или Скорпион, който тъкмо излиза от драматична ситуация в живота си и слага край на нещо - брак, дълга връзка, обучение, кариера и т.н. Той ще е готов да продължи напред и ще търси нова тръпка в живота си. Вие ще бъдете новото начало за този човек. Химията ще е невероятна.

Рак
Дълго време сте се чудили какво изпитвате към определен човек, който е по-възрастен от вас. Сега ще осъзнаете, че искате да сте с него, защото той обича сериозните връзки и с него ще се чувствате сигурни. Той е земен знак - Телец, Дева или Стрелец. Той ще ви сподели много неща за себе си, някои - срамни и лоши, но именно това ще ви направи близки.
 
 Лъв
Лъвовете ще се отдадат на приключения. Някой по-млад от вас и вероятно - не много зрял, ще направи лятото ви вълнуващо. Ще правите много забавни неща заедно, ще се чувствате живи. Той ще е огнена зодия - Овен, Лъв или Стрелец. Може да се запознаете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам Лъвче или Девичка, Може и Стреличка само не Скорпеон.
1
3
 
7
 
! Отговори
Фарс&Фенера преди 4 години
Фсички зодии ги очаква посещение в кабинета по кожни и венерически болести, ако не фнимават.