Секс с ново гадже: Как да му се харесате?

За какво да внимавате, за да имате успех?
11 юни 2019 00:18, Иванка Гъркова
21
Секс с ново гадже: Как да му се харесате?
Снимка: pexels.com

Започването на нова връзка е много вълнуващо. През първите седмици двойките „летят“ на крилете на любовта, неразделни са и не се интересуват от заобикалящия ги свят. В един момент стигат съвсем естествено до секса.

Дори и да сте имали няколко партньора преди това, първият път с новото гадже едва ли ще ви се стори много приятен. Причината е, че все още не сте се опознали твърде добре и между вас има известна дистанция. Колкото и опит да сте натрупали, не може да предвидите на 100% развоя, защото не знаете по какво си пада другият в леглото.

Понякога сексът с новото гадже е потресаващ. Както момчето, така и момичето, се притеснява как ще го възприеме другият без дрехи, дали ще се представи добре.

Ето няколко основни правила, които ще са ви от полза при първия секс от новата връзка:

1. Подготовка

Мястото, на което ще го направите, не бива да бъде случайно. Ако сте заедно от години, може би обстановката няма да има значение, но в началото, тя трябва да бъде идеална.
Когато имате уговорка да го направите у вас, обърнете внимание на детайлите. На първо място трябва да изчистите и подредите, да намалите светлината или разположите ароматни свещи. Може да потърсите музика, която да върви като тих фон и не напряга обстановката. Сложете чисти чаршафи и не забравяйте да си купите контрацептиви. Все пак, внимавайте стаята да не изглежда прекалено стерилна. Тя трябва по-скоро да създава усещане за уют.

2. Полека с алкохола

Заради притеснението, много мъже и жени пият по-голямо количество алкохол. По този начин те се успокояват за онова, което предстои. Въпреки че „развързват“ езика, спиртните напитки могат и да попречат на сексуалния акт. Ако прекалите с алкохола, рискувате да се изложите пред новото гадже. Не е изключено да повърнете в сублимен момент, да изгубите равновесие или да кажете нещо, за което по-късно ще съжалявате.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
кико преди 4 години
Аз см правил грешката след първия секс, докато се обличахме, да питам момичето какво мисли за аналния секс. Онази само дето не падна, зяпна, ококори се, и каза "абсурд, ти за каква ме мислиш, первезник такъв" и си тръгна със затръшване на вратата. Потърсих я два пъти, не ми вдига, и до там. Но след десетина дена ми звъни, да се видим. И докато се събличахме вечерта, ми казва срамежливо "подготвих се,.. сещаш за онова,.. което ме пита, но бъди внимателен, нали". Така, че смело, момчета!
16
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
охо тя като се венчае за друг теб вече те е сложила в трета глуха защо си мислиш че ще се сеща от преди време за теб щом е в друга връзка изобщо не се сеща за теб ти какво я мислиш още я си намери твоето момиче
15
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не че са мацките са ти широки просто ти си с малкия дано следващата да ти е тясна и суха да не ти е за първи и послед път с нея явно си имаш тежък проблем с жените затова те оставят дано ди намериш твоята жена
14
0
 
8
 
! Отговори
Мале преди 4 години
1. ПодготовкаМястото, на което ще го направите, не бива да бъде случайно. Ако сте заедно от години, може би обстановката няма да има значение..Ако от няколко години сте заедно и тепърва ще правите секс.... значи нещо не ви е в ред... хихихи
13
3
 
8
 
! Отговори
човека с малкия преди 4 години
Ако го движиш възвратно постапателно и чуваш звуци все едно газиш с джапанки в тиня и ти е широчко от всякъде --значи това ще ти е за последно...
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
докато ти хареса да не се венчае за друг къде ще и предложи брак така стават нещата понякога когато много избираш
11
6
 
6
 
! Отговори
aa1830 преди 4 години
Да отваря задния двор и ше ми се хареса!!!
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
горкия
9
5
 
3
 
! Отговори
пред свършен факт преди 4 години
До ЧУПИ-КУПИБременна съм! чака те брак или издръжка!
8
4
 
9
 
! Отговори
ЧУПИ-КУПИ преди 4 години
До ТАБУ!!!!През соца заради чаша млеко купуваш цяла крава!! - Понякога и с теле!
7
2
 
3
 
! Отговори
ТАБУ!!!! преди 4 години
рожба на БКП
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добро утро на колегите от Богров как сте колеги и на колегите от зоната Специални поздрави
5
1
 
8
 
! Отговори
а преди 4 години
олсоу, +1 за коментар 5 (шибириби), нямам си на идея какво казва, но звучи инспирирано
4
2
 
27
 
! Отговори
а преди 4 години
"Не е изключено да повърнете в сублимен момент"чакай сега, пиеме ли тука или се осираме, има разлика
3
2
 
8
 
! Отговори
123 преди 4 години
и по 3 пътя да си подмийш и таковата, и другото такова, и третото такова, че да не стане белля. Че може и дане ядеш нищо предния ден.
2
5
 
12
 
! Отговори
гЭ ЙоРопа преди 4 години
при нас еднополовите е лесно!
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стар виц:Американеца, французина и Бай ***, кподелят кой как възбужда и дразни сексуално приятелката, и колкопродължава акта.Американеца-води я на скъп ресторант, вози я в скъпа кола на скъп хотел, и тя е негова-парите я възуждат, свършвало всичко за 20 минути после.Французина-цветя, комплименти, вечеря , после- в апартамента, френскалюбов и всичкоостанало-за 30 мин и свършва.***-кварталния ресторант, скара, сръбско, квартира и 2 ч и 5 мин.2 часа-Айде ***?-Стига бе!, и 5 минути по същество