Зодиите, които не се влюбват във външния вид

Вижте знаците, които търсят вътрешната красота
11 юни 2019 23:00, Ивета Иванова
7
Зодиите, които не се влюбват във външния вид
Снимка: pexels

Тези зодиакални знаци се влюбват истински само в характера на човек. Ясно е, че характерът на партньора е от огромно значение, но има хора, за които атрактивният външен вид е също толкова важен, колкото качествата, а дори и повече. Тези 5 зодии обаче могат да пренебрегнат това и могат да излизат с човек, който не ги впечатлява много външно, но ги печели с поведението си. Вижте кои са те.

Риби
 
Те са толкова мили, че не могат да съдят някого за външния вид, осъзнават, че това не е нещо, което може да се избере, за разлика от характера. Обожават да помагат на хората. Чувстват се най-добре, когато не постъпват егоистично и окуражават другите. Затова дават шанс и на хора, които не са сред най-привлекателните. Оценяват много други неща - подкрепа, артистичност, талант, възможност за сериозни разговори и т.н.
 
Стрелец
 
Стрелците обичат да пробват нови неща и да общуват с много хора, затова не си поставят ограничения. Дават шанс на новите хора в живота си. Не са материалисти, радват се на природата и на дребните неща, затова и не искат да съдят хората само по външния вид. Може да ги впечатли човек, който много е пътувал, познава различни култури, разказва им за приключенията си, дори да не го харесват толкова външно.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Богат грозен няма !!!!! 90% от жените биха избрали Не привлекателен Бизнесмен отколкото готин Плейбой но с обикновена работа.Имя много причини за това НО главната ,е че на подсъзнателно ниво жените искат да получат за децата си добрите гени на успелия човек .
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разумните не се влюбват във външния вид.Кои "зодии" са те - виж, това не знам, всякакви могат да са.
3
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами пък в края на краищата го ръгаме вътре да ге. Прави са хората, вътре е важно какво има. Пък аз къв смотан, все по боцките и късите поли хлътвам.
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зодия Кухчо или Кухка
1
4
 
12
 
! Отговори
Те не гледатВъншност преди 4 години
Те се интересуват от душевността и ще ви обърнат внимание, ако например пеете с цяло гърло, прибирайки се по малките часове:Крепи се, буцо, крепи се,мене ме пиян пак носят!Крепи се, буцо, крепи се,дорде шетаме по Софияфайтон да намериме!И ако сте достатъчно креативен да замените думата "файтон" с "такси", ще оценят вашата находчивост и актуално мислене. Тогава имате шанс да ви обърнат внимание и да ви залюбят.Не си изпускайте късмета!