Зодиите в любовта: Какво вещае седмицата в интимен план?

Вижте знаците, които ще се радват на любов през седмицата
11 юни 2019 15:53, Ивета Иванова
0
Зодиите в любовта: Какво вещае седмицата в интимен план?
Снимка: Pexels

Овен

Предстои един доста сложен период по отношение на романтичните ви и любовни връзки. Дали отдавна не сте отдавали дължимото внимание на половинката си или между вас е застанал някой не се знае, но ще усетите промяна. Той/тя да започне да се държи така, сякаш ви отмъщава за нещо. Колкото по-бързо установите причината, толкова по-ефективно ще я отстраните. И не забравяйте, любовта не се доказва с "военни" действия.
 
Телец
 
Не се очакват разтърсващи събития при представителите на вашия знак, които вече имат приятел/ка. Напротив, дори да е имало някакви неясноти, те ще намерят решението си. Взаимните ви интереси ще се приближат, общите решения ще ви се получават много по-лесно. Необвързаните ще преживеят нова, непозната емоция. Може да не е точно любов от пръв поглед, но силно ще ги развълнува.
 
Близнаци
 
Да не забравяме, че Венера вече навлезе във вашия знак. Това не е най-силната й позиция, но при всички случаи периодът ще е наситен с промени и находки. Ако искате ва впечатлите някого, сега е моментът! За онези от вас, които отдавна са във връзка е препоръчително да разгърнат фантазията си и да се опитат да освежат отношенията. В противен случай може да влезете в коловоза на рутината и вместо трепет да усетите досада.

Рак
 
Приемете, че преживяванията от тази седмица, дори да не са от най-приятните, ще са доста полезни. Меркурий и Марс са в близка връзка, а в края на седмицата активно ще взаимодействат със Сатурн и Нептун. Трудни аспекти, но ще ви помогнат да намерите решение на проблеми, които лично ви засягат. Ще са свързани по-скоро с вътрешните ви преживявания и ще останат незабелязани за околните и в частност за любимия човек. Не мислете, че той/тя е безразличен/а към вас. Просто това е ваш урок, който трябва да осъзнаете самостоятелно.

Лъв
 
Разположението на планетите нашепва: всичко ще бъде наред. Представителите на вашия знак през тази седмица ще са „глезеници на съдбата“. Всичко, свързано с любовта ще им се подрежда като по сценарий. Особено ако са преминали през някакъв проблематичен период с половинката. Тези, които се готвят да скочат в нова любовна авантюра нека да се „огледат назад“ преди скока и да се поучат от собствения си опит. Само така ще избегнат предишните си грешки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари