Безсилието на Европа да наложи собствените си ценности: Най-видно в Моленбек

Центърът на екстремизма в сърцето на Европа
12 юни 2019 18:30,
146

В Моленбек всички се познават, сякаш са едно семейство. За много от жителите на квартала в беглийската столица Брюксел имиджът на техния роден дом е непонятен. В очите на хората извън Моленбек, това е люлката на екстремизма в Брюксел.

Именно от Моленбек са братята Салех и Ибрахим Абдеслам - организаторите на терористичните атаки в Париж и Брюксел. Това не значи, че и останалите жители на квартала са екстремисти, твърдят жителите на Моленбек.

"Вярно е, че те са от Моленбек, но можеха да са и от някое друго място. Целият свят ни мисли за терористи", обяснява 18-годишният Реде пред DW.

Моленбек – новата зловеща туристическа атракция

Братята Абдеслам не са едининичен случай, защото Моленбек е изпратила най-много младежи за Сирия от която и да е община в Европа.

Таксиметровият шофьор Каис живее от 19 г. в Моленбек и той смята, че опасността не е отминала и хората продължават да се радикализират и днес. На много места в квартала продължават да се събират екстремисти.

Каис смята, че на такива места се промиват мозъците на младите и ги надъхват срещу западните демокрации. Европа трябва да се отбранява срещу тези опити, категоричен е Каис.

Брюксел – резервна писта за атентаторите

"Това е слабото място на Европа, честно ви казвам. Европа е слаба, защото вие, европейците, не смеете да наложите собствените си ценности, а тези хора се възползват от това и правят каквото си пожелаят", отсича Каис.

Той е от имигрантите, които на балкона си е закачил белгийското знаме. Познавал лично братя Абдеслам и след атентатите в Париж и Брюксел се опитвал да помага на полицията, но без успех.

Според него политиците не искат да си признаят, че Белгия има проблем с тероризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
fact преди 4 години
До Анонименма кво ше разбиреш, нема как....кукроводите искат да напипат безопасната скорост на смесване между мусулмани и хпистиени-каторицистен. и са избрали сороз за фронтмен на забавата.
20
1
 
6
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Само си представям с каква сила ще се върне нацизма , и ще има и газенваген и ще запушат комините, не го желая но явно това е целта на европейските държави
19
0
 
12
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Още през 2007-*** един журналист предрече, че Белгия до 2030 ще е напълно ислямистка, май по-рано ще стане ;) !!!
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе аз за бяла раса знам за черна жълта червена и австралоидна също.Но за будистката раса чувам за първи път тя да не е синя към три метра слаба демек аватари от филма
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Но по забавно е друго.Защо Европа няма сила да наложи ценностите си.Дали не е заради од.упената поза към нацисткия райх САЩ или към азиатското ханство Русия или може би заради това че европейските нации така и не можаха да надмогнат националния си егоизъм и искат и сега да превърнат Европа в нов близък изток с безкрайни войни или заради нелепия глобалистки начин за обединяваме, чрез обезличаване.Не заради всичко това на куп.
16
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 19Съжалявам, тъпашкин, ама не те разбрах.евреите не са мюсюлмани, мюсюлманите не са евреи.Сорос е 89-годишен дядка, вече с деменция, сигурно се и изпуска.Принципно евреи и мюсюлмани воюват един с друг.Та не разбрах, защо евреите трябва да пълнят европа с враговете си.
15
4
 
14
 
! Отговори
до 16 преди 4 години
До Анонименмного добре ме разбра еврейски тролеевропа а и целия западен свят се управлява от юдо-масонките клановекорабчетата на евреина Сорос всеки месец "спасяват" по 35 000 "бежанци" предимно муслитатака че да - юдо-масоните иламизират европа но сметките им криви ще излезнат щото шерията не предвижда съществуването на евреиските централни банки
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Цецо МенА кои ценности си разбрал?Спират ли те на 30км от границата с автомати? ненасила карат ли те да маршируваш на 9-ти септември? неко ти трябва да разбираш друго?
13
2
 
3
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
"Обща армия няма да има, докато това е в противовес с НАТО,"Армия може и да няма, но обща милитаризирана полиция ще има, договора между Германия и Франция в Акен е точно за това, при размирици във Франция да пращат германски жандарми, за да нямат милост. Целта на сриването на средната класа и социалната система, чрез вливането на мигранти, ще доведе до повече размирици, което ще доведе до повече полицайщина, следене, контрол, биометрични данни и така на татък. Няма друга логика за всичко това.
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Исламските животниНещо не те разбрах.ЕВРЕИТЕ налагали ИСЛЯМА.Ти сериозно ли?Все едно да кажеш, че КИТАЙЦИТЕ налагали ИСПАНСКИЯ.
11
3
 
9
 
! Отговори
Исламските животни преди 4 години
вярват че света трябва стане ислямски и да се управлява от един Халифдемек муслитата са родени глобалиститочно за това евреите масирано заселват европа с муслита
10
1
 
22
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Европа се връща към езическото си минало. Следва прегрупиране на племената, войни за оцеляване и забогатяване. Иначе считайте че социалната система след ВСВ е погребана. Ще се работи до 80 да издържаме чиновници.
9
1
 
8
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
До 10Обща армия няма да има, докато това е в противовес с НАТО, а Нато държи да има влияние в Европа. Просто бизнес и интереси.
8
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Политиките на ЕС и много държави целят да интгрират европейците към прииждащите от третия свят, а не обратното.
7
2
 
25
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
Аз така и не разбрах за 12 години какво са евроценностите освен бръщолевенето, някой?
6
5
 
13
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 4 години
ЕС не е държава или федерация като Русия или янките а по скоро конфедерация в която всеки може да дойде или да си тръгне с няколко гласа, подписа и членска такса. Докато няма единен паспорт и армия тва ще е - цирк. Как да те уважават другите когато ти самия нямаш уважение към себе си?!
5
0
 
26
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Най-логичното нещо е ако някой не е съгласен с реда в приемащата държава,да бъде изпратен обратно у дома.Обаче в Европа виждаме нещо съвсем друго и закономерно възниква въпросът-ЗАЩО?Чия е волята да не се постъпва по нормалния начин?
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Европейските олигарси от над 50 години приемат маргинали на наша територия предимно, но не само от бившите им колонии. Те не са прости, знаят, че те няма да работят. Те не търсят работници, а потребители.Съвреманната икономика не се нуждае толкова от работещи, колкото от употребяващи. В резултат създадоха гета от лузъри склонни да станат убиващи.
3
4
 
19
 
! Отговори
Додо преди 4 години
В опит да нормализират кръволоците мохамедани, дори вече и терористи не ги наричат, ами по-политкоректното и неутрално екстремисти използват! Пробуждането на европейската раса е факт и слово ще има война... уви, евреите-масони на това разчитат и се надяват! От 1789г. насам!
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези не се интегрират т.е. трябва да си ходят обратно в Азия и Африка в противен случай ще превърнат Европа в Африка.