Овен, Рак... Зодиите, които влагат страст във всичко

Знаците, които държат на своите вярвания
Обновена: 12 юни 2019 16:39 | 12 юни 2019 16:15, Ивета Иванова
5
Овен, Рак... Зодиите, които влагат страст във всичко
Снимка: Pexels

Има три зодиакални знаци, които се палят много, държат на своите вярвания, защитават себе си и интересите си и са много страстни. Ето и кои са те.

Овен
 
Управлява ги Марс, което ги прави много решителни, уверени и състезателни. Те са на принципа "Всичко или нищо", не позволяват рутината да ги задуши, търсят приключения и вълнения. Огнени знаци са, кипят от енергия, винаги се раздават и са решени да победят. Не се страхуват да преследват мечтите си и са много страстни любовници.
 
Рак
 
Раците са пълни с емоции, във всеки един момент. Те са управлявани от Луната, затова емоциите ги владеят и имат страхотна интуиция - това е най-голямата им сила. Много държат да се грижат за другите, да им помагат, да ги защитават. Чувствата и романтичните отношения са най-важни за тях, правят какви ли не жертви за партньора и любимите си хора.
 

5
Още от Ако щете - вярвайте
3 мита за съня, които трябва да знаете
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Овните наистина влагат страст и ентусиазъм във всичко, което правят. Умеят да контролират останалите и са доста харизматични.
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
И аз не харесвам овните: груба сила, не може малко да помисли, само себе си знае.
1
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Раците влагат страст, а това на овните не е страст а много нерви и така изнервят и останалите около тях и никой не иска да работи с овните.