6 неща, които носят нещастие на дома

Почистете го от тях
13 юни 2019 16:20, Михаела Лазарова
9
6 неща, които носят нещастие на дома
Снимка: istock

Няма човек, който да не иска в дома му да има уют, топлина, положителна енергия, взаимоотношенията с близки и познати да са хармонични. Всичко това до голяма степен зависи от нас самите. Понякога не забелязваме някои малки грешки, които могат да нарушат хармонията ни. като задържането на определени предмети, носещи негативни вибрации. Такива са отворените чадъри, зелената боя, люлеещият се стол. Вижте кои други е добре да премахнете, за да поканите щастието в дома си.

Увехнали, сухи или изкуствени цветя

Ако искате домът ви да е оживен, да има положителна енергия в него, отървете се от увехналите цветя. Понякога избираме да декорираме красиво изсъхнало цвете или дори изкуствено. За жалост, този вид декорация няма да доведе щастието в дома ни.

Кактуси

Кактусите са интересни, сравнително лесни за отглеждане, но не са растенията на щастието или поне не според принципите на фъншуй. Източната философия изключва от дома растения, които са с остри листа, тръни, тъй като се смята, че те са като магнит за негативните вибрации. Бодливите им повърхности могат да доведат до напрежение и конфликти.

Счупени предмети, спрели часовници, стара посуда

Това са други неща в дома, които няма да ви донесат положителна енергия или „чи“ в живота ви. Спрелият часовник може дори да повлияе на вашето здраве и доход, казват експертите по фъншуй. Когато стрелките на часовника не се движат напред, това символизира липсата на движение или прогресиране на времето. Същото е и със счупените и залепени предмети. Освободете място за новото и положителното в живота си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
Карък преди 9 месеца
Путиливизора дават само природни бедствия и ужасяващи тикви, как да го изхвърля като е в гаранция още?
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тази статия да не е финансирана от търговци на посуда и други домакински артикули?
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
гузен негонен бяга.
Защо ме изтрихте, като на писах, че първото, от което трябва да се освободи къщата е злобата. Също: Който копае гроб другиму, сам пада в него.
Старите вещи едва ли ще са ви проблем, ако са от скъпи и качествени материали.
Едно време даже носиите както и официалните дрехи на най-богатите са се пазили и носили от поколения. И в Британския двор го правят.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Стара посуда...ми, да, нямам пари за нова. Като гледам днеска в хранителния магазин, някои стоки с още по-високи цени, всеки ден растат цените, търговците са полудели. Парно, топла вода още повече ще поскъпнат, та това да си смениш посудата, за повечето българи, е лукс. Не пиша за гурбетчиите и за тези, които перат пари.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Източната философия изключва от дома растения, които са с остри листа, тръни,"

Язе, като еропеец, съм следовник на западната философия. Па тя включва тръни, че и глогинки всякакви. За мъжка сила, примерно. Без нея - какво ти щастие?!
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бай Иване, носишли го мекия?
/Не с мръсното подсъзнание, молим, човекът от хлебарницата се връща./
2
1
 
20
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 месеца
Най големото нещастие е кога ти изсъхне пикалото бе.То, ни да го отрежеш, ни да го хвърлиш, само го мъкнеш да го разхождаш.С комшията един път си приказваме и му викам-А бе ти, там таковата, от кога си го забравил бе? Пък той вика-ами има вече петнайсе годин, пък аз са зарадвах и му викам-Ейййй, аз пък да чукна дръво-само от десет.Ама инак пък меракът си е на лице целия бе...
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
От тази изключително ценна и достоверна информация ми допадна най-вече това предложение:
"Стара метла".
Значи като си купя една и измета, тя е вече остаряла все пак, не може да мине за нова. Та в тоя ред на мисли вероятно ще е нужно да я закупувам с цел еднократна употреба, т.е. да я менявам ако не всеки ден, то поне всяка седмица. За да съм късметлия - и аз и дома ми!
...
/Да ви имам мисленето.../