Цветните спирали - хит на 2019!

Ретро вдъхновение, което се завръща с пълна сила
13 юни 2019 13:35, Ивета Иванова
5
Цветните спирали - хит на 2019!
Снимка: Pexels

Цветната спирала за очи е нестандартно предложение, но пък създава наистина магнетичен поглед и ви прави да изглеждате дръзки и уверени. Тя е перфектен избор за пролетта и лятото, когато всичко наоколо е шарено. Може да носите такава спирала на градинско парти, на купон край басейна, на концерт или летен фестивал - със сигурност ще привлечете вниманието с визията си. Ето и кои цветове ще са хитови.

1. Розово
 
Розовата спирала може да ви се струва шантав вариант, но лято 2019 е лятото на експериментите. Това е оригинален вариант за фестивал или ходене в увеселителен парк. От "Cosmopolitan" пишат, че с нея дори може очите ви да напомнят на очи на извънземно - но не в лошия смисъл, просто ще изглеждате лъчезарни и уникални. Ако комбинирате с руж, ще сте неотразими.
 
2. Лилаво
 
Това е най-атрактивното предложение! Знаете, че лилавото е фаталният цвят, цветът на мистиката, затова той ще направи погледът ви магнетичен и загадъчен. С лилава спирала ще сте истински изкусителки. Този нюанс също е подходящ за летни фестивали и концерти, както и за партита в парка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: цветовецветна спирала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ще отмине модата на изкуствените мигли?
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кич.......
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова ли нямаше снимка на бял човек да сложите?