За какво не трябва да говорите на първа среща?

Не споделяйте семейни проблеми
13 юни 2019 22:18, Михаела Лазарова
19
За какво не трябва да говорите на първа среща?
Снимка: Istock

Няма нищо по-отегчаващо и предизвикващо неудобство от това на първа среща човекът срещу вас да не спре да говори за бившия или бившата си през цялата вечер. Ако определено искате да разкарате някого и нямате никакъв интерес към него, давайте – не спирайте да говорите за бившите си. Но ако харесвате човека, ако искате да откриете любовта и този път да се получи, опитайте се да не правите лошо впечатление още на първата среща. Има някои теми, които са далеч от подходящото в такива случаи. Избягвайте ги.

1. Някого, по когото си падате

Почти всеки е имал в живота си обект на чувства или влечения, с когото обаче нищо не се е получило. Често пъти такива хора остават в главата и сърцето ни задълго, защото ги идеализираме поради простата причина, че не сме имали възможността да имаме връзка с тях и да ги опознаем, за да се сблъскаме с негативните им черти. Тези образи остават в нас като копнеж, за който не можем да спрем да мислим и който изплува в трудни любовни моменти.

По никакъв начин недейте да говорите на тази тема, за да не си затворите потенциалната врата към сърцето на човека, с когото сте на среща.

2. Семейни проблеми

Всеки е напълно наясно, че семейства без проблеми не съществуват. Не ги афиширайте от самото начало. Ако е писано да имате връзка, човекът, с когото се срещате, ще разбере за тях така или иначе.

3. Предпочитания в спалнята

Освен ако не се интересувате само от физическата страна на срещите, не коментирайте още веднага предпочитанията си в леглото, бройката партньори, не разпитвайте по неделикатен начин събеседника си. Позволете си го, когато преминете към по-интимна фаза на общуването си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИнжектоплякторЧакат Годо, бре!Още бабите им са го чакали преди 50 години, когато са били студентки, ама той като чул, че у нас е социализъм, взел, че заобиколил и минал от друго място!
15
2
 
10
 
! Отговори
Няма да сме ние, ако преди 4 години
следваме тези съвети.*** да не се похвали колко мацки е свалил и снощи как се е напил?! Нали трябва да внуши на момичето, че подир него тича цяло стадо моми и че е висше благоволение той да излезе на среща с някоя от тях! Кръчмарските подвизи пък са висша форма на бабаитлък!Пена да не започне още на първата среща да го подпитва каква му е заплатата, докарва ли си нещо странично, с всичките си доходи ли разполага Ганьоза джоб-харчлък или все пак дава по нещо на родителите си?
14
1
 
3
 
! Отговори
Некакъв преди 4 години
Трябва да се хвалиш , че имаш много пари, дори и да нямаш. Тогава веднага може да легне с теб.
13
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 4 години
За венери4ни болести...
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 11: Не е. Любовта от пръв поглед те грабва. Усещаш постоянно присъствие на човека, в който си влюбен. И сам да си, това усещане е винаги с теб. Докато един ден, това усещане за присъсъвие те напуска също толкова внезапно. И се чувстваш отново истнски сам, но и свободен. Като че си бил обсебен.
11
2
 
8
 
! Отговори
фен преди 4 години
Всичко е любов(особено ако имаш хартийки)
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вечна ли е любовта от пръв поглед?
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Na parva sresta EB i buagas
8
1
 
5
 
! Отговори
Инжектопляктор преди 4 години
21 век 2019 година!България! На първа среща феминистка и *** седят един срещу друг и си чатят по вайбър!И чакат... Впрочем незнам, какво чакат... Оставям го на Вашето въображение...
7
4
 
11
 
! Отговори
дедо ви преди 4 години
Никога не казавайте че работите за 30 лв на ден,това ви дава лоша карма и момичето бяга със 200. Кажете че имате бизнеспланове и баба ви има имоти в центъра!
6
7
 
17
 
! Отговори
сваляч преди 4 години
аз на първа среща казвам ,че съм програмист което не е верно.ама жените им харесва щото мислят че имам яко пачка и съм много умен.обесневам за некакви проекти за банки и как пиша програми на бази данни и те се връзват.после го раздавам леко мъжкар и им омекват краката.мнго са лесни жените в днешно време.
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това за първата среща е вярно. Нещо подобно се случи с жена ми. След първата среща започна да отказва орална любов. Каза че не яде хора. Обаче най добрият ми приятел ми каза че лъже.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И вечна ли е ?
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не говори за задния двор, но го направи! Това ще е единственият ти шанс.На следващите срещи казват, аз не съм такава.На първа среща всички дават.
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На първа среща не говорете за влизане през задния двор.
1
1
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
За таковане.