7 навика, които вредят на любовта

Търсите лъжа и измама във всяко негово действие
14 юни 2019 22:22, Михаела Лазарова
6
7 навика, които вредят на любовта
Снимка: Istock

Желание за постоянен контрол, сравняване на партньора с други/бивши, напомняне на стари грешки... Това са само част от лошите навици, които могат да действат разрушително на любовта и връзката ни. Кои са останалите, излагащи на риск взаимоотношенията, вижте в следващите редове.

Често критикувате себе си

Дамите, имаме лошия навик да критикуваме себе си пред партньора своята физика. Знаете ли, че често несъвършенствата, които ние забелязваме, остават незабелязани за половинката или той ги е приел? Но когато постоянно ги „навираме“ в очите на любимия, рано или късно ще убедим и него да мисли така критично за нас. Това води след себе си други усложнения за връзката.

Вечно осъждане на другите, конфликтност

Рано или късно, личността на половинката или нашата бива разкрита, особено в някои ситуации. Колко често вие или той намирате конфликта, негативното в дадена ситуация, например пътувайки в трафик, поръчвайки в заведение и т. н. Постоянното създаване на напрежение от едната страна, може наистина да стане досадно за другата.

Перфектният партньор

Опитвате се да бъдете перфектни за партньора си? Това може да е разрушителен капан. Искате всичко да е идеално, винаги да сте позитивни... Но рано или късно вашата половинка може да се умори. Вие постоянно показвате най-добрата си страна, премълчавайки недоволствата, собствените си нужди. Научете се да изразявате своите емоции, добри и лоши, по подходящ начин. Да бъдеш себе си не значи да не си грижовен партньор.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еиии то тираджия да си днешно време.....
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малкото пари дето изкарва мъжа вредат на любовта - за тва хващайте една от двете професии от които лесно се изкарват достатъчно пари - шофьор на тир или програмист.