Пълнолуние в Стрелец на 17 юни - какво ще ни донесе

Възможно е да бъдем прекалено идеалистични
16 юни 2019 22:40, Михаела Лазарова
3
Пълнолуние в Стрелец на 17 юни - какво ще ни донесе
Снимка: istock

На 17 юни настъпва пълнолуние в знака на Стрелец, което означава, че ще има масив от интензивни планетарни енергии. Пълнолунието ще освети живота ни по повече от един начин. Предвид неговата интензивност най-вероятно ще усетим някои неща дни преди неговото настъпване.

Стрелец е знакът, който може да подхрани всяка ситуация, без значение колко мрачна е, и да види потенциала за нещо по-добро. Ще се нуждаем от всичко това, тъй като планетите планират доста раздвижване по това време.

Възможно е да има повече напрежение, гняв, интензивност. Но сред всички възможни хаоси, този юни, пълнолунието ще ни помогне да видим положителната страна на случващото се около нас.

Това космическо събитие ще ни разгърне интелектуално, тъй като Слънцето все още е в знака на любопитните Близнаци. Като цяло, пълнолунието ще ни вдъхнови да преразгледаме това, което е необходимо за постигане на целите ни, но не само от миналия лунен цикъл, но и от началото на 2019 г. Това ще ни срещне с някои истини.

Пълнолуние в Стрелец сигнализира, че е време да завърши всичко, което е останало отложено този месец, особено що се отнася до обучения, спорт, пътувания. Важно е да бъдем внимателни, тъй като чувствителността ни ще бъде повишена, ще се увеличи и желанието да поемаме рискове.

Възможно е да бъдем прекалено идеалистични и склонни да взимаме някои доста глупави решения. Ще трябва да се съгласим с някои истини, без значение колко неприятни са за нас.

На какво да обърнат внимание различните зодии?

Овен – Изкушаващо е да живеете в свят на заблуди. Внимавайте с действията, от тях зависи да се развивате и растете.

Телец – Може да има разочарование от колегите, да ви накарат да се откажете от нещо. Отделете си време, за да си съберете мислите.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Иво преди 1 месец
"Предвид неговата интензивност най-вероятно ще усетим някои неща дни преди неговото настъпване."
Много странно, ама нищо не се усеща!?! А "събитието" е довечера!. Май това са някакви заблуди???
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Това космическо събитие ще ни разгърне интелектуално"

Не си личи... и ое е е това космическо събитие? Че Луната има някаква взаимодействие със звезди на няколко сетлинни години от нея ли? Вие разбирате ли колко абсурдно е това нещо?
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Пълнолуние в Стрелец"

В какви глупости вярват хората не мога да повярвам...