Само за мъже: От каква жена се нуждаете според зодията?

Всички знаем, че не е лесно да открием подходящата
17 юни 2019 23:00, Иванка Гъркова
34
Само за мъже: От каква жена се нуждаете според зодията?
Снимка: Pixabay

Когато говорим за търсене на перфектната половинка, не можем да кажем, че представителите на единия пол са по-взискателни в сравнение с тези на другия. Както мъжете, така и жените търсят определени качества. Понякога, за да открият по-бързо човека, с когото ще си паснат, те се допитват до астрологията.

Всички знаем, че не е лесно да открием подходящия/щата. Понякога трябва да минат години, за да стане това. Но все пак може да получим ориентир като се поинтересуваме коя е най-добрата съвместимост според нашата зодия.

И тъй като жените четат по-често хороскопи, ще дадем няколко съвета на мъжете от каква половинка се нуждаят според зодиакалния им знак:

1. Овните търсят жена, с която да се конкурират

Представителите на тази зодия обичат предизвикателствата. Мъжете Овни се ориентират към жени, които са им конкуренция, но няма да им попречат да осъществят целите си. Това не означава, че ще излизат с дами, които им дават всичко наготово. Те предпочитат да излизат с такива, които ще ги нахъсват да вървят напред, съревновавайки се с тях в различни сфери от живота.

2. Телецът иска по-земни дами

Чувствителен и щедър, мъжът Телец копнее за по-земна жена. Какво значи това? Тя трябва да бъде любезна и да не е прекалено претенциозна. За него малките неща са от голямо значение. Например да му поднесе закуска в леглото или да му остави романтична бележка на шкафчето. Той се нуждае от спокойна натура, която да разговаря с него с часове и да не го напряга излишно.

3. Близнаците се увличат по интелектуалките

Ако искате да излизате с мъж от зодия Близнаци, трябва да имате богата обща култура. 

Останалите ще намерите в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От което следва масова емиграция на българи
1
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето българи са безработни .Те искат силиконова палавница готова да изпълни всичко ама дори и палавница без силикон търси мутра с пари или някой бизнесмен на годините с пари а не безработни млади слаби нормални мъже