Дрямка ли чух? Зодиите, които поспиват през деня

Кои знаци не могат без следобеден сън?
18 юни 2019 18:50, Ивета Иванова
6
Дрямка ли чух? Зодиите, които поспиват през деня
Снимка: Pexels

Знаем колко е важен сънят за доброто здравословно състояние и за да се чувстваме отпочинали. Част от зодиакалните знаци имат нужда от повече сън и често подремват през деня, за да имат сили и енергия. Ето кои са те.

Телец
 
Телците обожават да си подремват следобед. Най-щастливи са, ако има как да поспят в обедната почивка или веднага след като се приберат от училище, ако са били първа смяна. Следобедният сън ги прави по-продуктивни и след него им се появяват по-добри идеи. Често дремват следобед и през почивните дни, дори да са спали до късно.
 
Стрелец
 
Тези зодии пътуват много и най-редовно спят в автобусите, колите, влаковете, самолетите. Често пътуването ги унася. А и са изморени, защото постоянно са в движение и се отдават на много приключения. Така релаксират. Когато не пътуват, спят преди тренировка или преди походи сред природата.
 
Риби
 
Рибите се нуждаят от много, много сън. Те са много емоционални и често се разстройват. Лягат, за да си подремнат, когато нещо ги е натъжило, когато някой ги е обидил, когато са се провалили в училище или работа, когато им е скучно или когато търсят вдъхновение. Така си отдъхват, могат да спят по всяко време от деня.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стрелците са "постоянно в движение и се отдават на приключения", "спят в автобуси, коли, самолети...". ТОП ! ! !
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За кой Борислав става дума?
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз си подремвам и в клозета.