Ларж: Дани Петканов подари на Александра кола

Лудият репортер развързал кесията, за да зарадва жена си
19 юни 2019 13:08, Ивета Иванова
54
Ларж: Дани Петканов подари на Александра кола
Снимка: Instagram

Даниел Петканов зарадва съпругата си Александра с щедър подарък. Алекс се похвали в социалните мрежи, че е получила червен автомобил от любимия си. На колата дори има надпис, който гласи: "Обичам Александра!".

Ето какво написа манекенката в Instagram:
 
"Няма да повярвате какво ми подари Даниел!!! По принцип съвместният ми живот с него ме е научил да очаквам неочакваното във всеки един момент, но този път ме изненада жестоко, признавам си! От месец и половина усещах,че ми крои нещо, беше потаен, отсъстваше без причина и като ми каза,че има изненада за мен, очаквах да ми доведе някоя любовница, но не и кола. Изобщо всичките приготовления и начина, по който ми я поднесе бяха супер впечатляващи и точно в негов стил - забавни. Обичам те, Даниел Петканов! Благодаря ти, че правиш живота ми толкова цветен, интересен и емоционален!".
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
2
 
! Отговори
До Не злоба, само фа преди 4 години
Второто ти изречение е есенцията на търговията. Значи според теб ако на производителя му струва 1 лев да произведе даден продукт, той трябва да го продава за 1 лев също, защото ако завиши цената с цел печалба, видиш ли автоматично става измамник? Как да ти обясня, че никой не те задължава да си потребител. Абсолютно пожелателно е. Ако смяташ, че цената на нещо е завишена - не го ползваш/купуваш.*** народ - слаба държава. Елементарно е.
8
12
 
9
 
! Отговори
До Анонимен преди 4 години
Е за тва сте бедни, заядливи и нещастни. Щото видиш ли, всеки изкарал някой лев е измамник, а ти си беден защото си честен ли? Плаче ли ми се, смее ли ми се... Поздрав с парчето Заради Тебе от новия албум на Хазарта.
7
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България видиш и човек с пари в 99% от случайте е крадец и измамник.Честен бизнесмен или честен богат това са оксиморони по тая земя!
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Местя!
5
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СТИГА СТЕ ЗАНИМАВАЛИ ХОРАТА С ТОЗИ ***
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбраха ли на кого е детето, за това ли е подаръка, евала
3
19
 
26
 
! Отговори
До Хмм преди 4 години
Здравей!Казвам се Владимир, приятно ми е! Представам ти се по този начин за да отговоря на въпроса ти "Кой нормален човек на заплата в България може да си позволи нова кола?"Мога да те запозная и с други мой приятели и колеги, заедно с които сме учили и работили заедно за да може днес да караме нови коли. П.П - Не продаваме дрога, не крадеме еврофондове или каквото и да си мислиш като видиш някой с нова кола на улицата. Платили сме си всеки лев данък, който дължим към държавата.
2
1
 
19
 
! Отговори
До Хмм преди 4 години
Снимката в линка е как държи малка количка-играчка. Най-вероятно е някаква шега, но от статията не се разбира...
1
17
 
22
 
! Отговори
Хмм преди 4 години
А от къде толкова пари? Кой нормален човек на заплата в България може да си позволи нова кола?Сигурно се е научило това момче да усвоява евро фондове...