Приятелите преди всичко: Зодиите, за които това е мото

Кои знаци поставят приятелите над всичко и всички?
19 юни 2019 14:05, Ивета Иванова
9
Приятелите преди всичко: Зодиите, за които това е мото
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци са верни приятели, лоялни са, казват ви истината в очите, дори да не е хубава, но и ви защитават пред другите. Може да им се доверите, няма да издадат тайните ви. Ето кои са те. 

Овен
 
Най-хубавото при тях е, че те не се страхуват да ви кажат какво мислят. Ако нещо ги притеснява във вашето поведение, те ще ви предупредят. Дори да ви наранят, ще говорят честно с вас. Те са импулсивни и уверени в себе си, не допускат някой да ги разиграва, но и те самите не биха разигравали близките си. Може да разчитате на тях, когато имате проблем. Но не забравяйте, че са малко агресивни и нервни - това обаче не значи, че не ви обичат.
 
Телец
 
Те са земни знаци, много стабилни и сериозни. Абсолютно винаги ще ви защитават и ще искат да направят каквото могат за вас, за да са сигурни, че се чувствате добре. Винаги ще ви подкрепят преди други хора и няма да позволят някой да се подиграва с вас. На Телците може да се разчита - може да им звъннете по всяко време, за да ги помолите за помощ. Те ще са до вас.
 
Рак
 
Тези знаци са много чувствителни и състрадателни. Ако техен близък страда, те също ще са тъжни и ще страдат. Затова ще пробват всичко, за да ви помогнат да се справите с проблемите си. Много са емоционални и бързо се привързват, затова ще ви защитават и ще се застъпват за вас, когато някой ви критикува. Раците обичат силно, продължително, приятелите са нещо много ценно за тях. Ще останат с вас, дори да ги разочаровате.
 

9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Телците според мен са фалшиви, лицемерни и груби (първични).
Вълнуват се предимно да се нахранят доволно. Създават интриги и не приемат критика.
8
0
 
1
 
! Отговори
Ванче Раче преди 9 месеца
Много е глупаво .Приятелите преди всичко. Да,ама не.Аз съм такава и често получавам нож в гърба.Изкам да не съм такава,но немога. Просто ми идва отвътре . А много боли,когато човек,за когото си дал повече отколкото за себе си те предаде. Аз във зодии не вярвам,а характеристиката на характера е точна.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да направо ще се жертвам за някой български приятел, ще ми вдигнат чаша да ми кажат къв съм всеотдаен и с другата ръка ще ми бръкнат в джоба ако няма нищо ще ми продадат кокалите, органите и т.н приятели дръжки
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кви приятели.. едно време колко ревахте приятелството това приятелствтото онова.. голямата работа. Трябва да промотирате повече индивидуализъм, кви са тея "приятелите преди всичко" кво ще кажете за "аз преди приятелите си"
5
2
 
3
 
! Отговори
100% преди 9 месеца
Телец....нямам чак толкова,куп приятели...роднини много..но вече абсолютно всякакви маниери и кскто се казва червата им знам,и от околните колкото години да ги познавам пак не са ми истински и лесно не се подвеждам,просто си личи кой е истински настроен и Фалша!!
4
5
 
4
 
! Отговори
Зависи от човека преди 9 месеца
Познавам и "Телец", и "Лъвица", които предават, подвеждат, изиграват дори близки хора, само за да си спестят дори и най-дребно неудобство.
3
2
 
4
 
! Отговори
Не знам дали е преди 9 месеца
следствие от зодията.
Познавах млад човек от зодия "Близнаци", от когото неколкократно чух израза "Защитавам приятелите си по всякакви начини". Отначало ми прозвуча несериозно. дори си помислих, дали този не иска да каже, че би направил и гадости на някого, за да защити свой близък.
С времето се уверих, че този младеж е много почтен и принципен човек, способен да бъде истински приятел. Онзи израз може би го е измислил като шега или просто не е преценил, че може да се тълкува всякак.
2
3
 
4
 
! Отговори
не съм от зодиите преди 9 месеца
не вярвам в зодии
1
2
 
3
 
! Отговори
нормални преди 9 месеца
не съм зодия,ни папагал