Джорджина на Роналдо с перфектни мерки и теглилки

Красавицата с провокативни кадри
Обновена: 21 юни 2019 08:42 | 20 юни 2019 14:36, Ивета Иванова
13
Джорджина на Роналдо с перфектни мерки и теглилки
Снимка: Reuters

В последните дни футболистът Кристиано Роналдо и сексапилната му половинка - Джорджина Родригес  се бяха отдали на морска ваканция в Гърция, разбира се от публикации в социалните мрежи.

Манекенката подпали интернет пространството с провокативна снимка от басейн. На нея Джорджина е в гръб, по излапан бански. Феновете веднага я затрупаха с комплименти за стройната ѝ фигура.
 
Вижда се, че по време на почивката е бил отпразнуван и рождения ден на сина на португалския футболист - Кристиано Роналдо младши. Момченцето е навършило 9 години и е получило специална торта, направена като стадион и с огромна футболна топка в средата.
 
Кристиано публикува снимка от басейн със сина си и написа: "Поздравления, синко! Татко много се гордее с теб и много те обича”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
4
 
! Отговори
бай муун преди 4 години
""поргулаския футболист???? """тва нова държава ли е?? Поргуласия?? хахахахах
8
1
 
3
 
! Отговори
преди 4 години
Гледна точка, Роналдо е най-щастливият човек на планетата след мен!
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иветке, мила. "Мерки и теглилки" е организация, която се занимава със стандартизацията. В сегашно време май е институт по стандартизацията.Ако си икамал да кажеш че обекитите на статията имат перфектно тегло и пропорции, то това е друга работа. А, така излиза, че тия са си направили собствена организация- "Мерки и теглилки".Ама то бе обща култура, ниско, килийно образование и в очакване на грантчета, не става.Занам, обаче, че можеш да ме изтриеш. Поне това са ти дали да правиш.
6
2
 
6
 
! Отговори
Питър преди 4 години
И защо тази тъпня е публикувана в раздел "Тийн проблем"????????????????Това ли са проблемите на тийнейджърите у нас???????????????????????????Или искаме да ги научим, че само тъпите футбалери и *** им значат нещо за човешката цивилизацияИ после се чудим защо сме последни навсякъде и във всичко, освен в негативните категории, където сме първи
5
1
 
5
 
! Отговори
Хетеро преди 4 години
Оф тоя *** няма ли да спрат да го дават навсякъде?
4
1
 
7
 
! Отговори
Лорд Минчев преди 4 години
Роналдо е по красив.
3
1
 
18
 
! Отговори
къде преди 4 години
моля, някой да има идея от къде се купува "излапан бански"? ало, редакцията?
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джорджина определено не е на Роналдо. Той й плаща тя да стой до него. И това не е единствения спортист в който се крие. И Хамилтън от Ф1 е същия като Роналдо.
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя не караше ли в лявата лента ?