Неволи: Катерица заседна в капак на шахта

Екип пожарникари обаче се притекли на помощ на гризача
21 юни 2019 16:10,
44
Неволи: Катерица заседна в капак на шахта
Снимка: Feuerwehr Dortmund

Една катерица се озова в доста некомфортна ситуация в германския град Дортмунд.

Гризачът вероятно малко се е отклонил от обичайните си дейности, защото се е озовал в капак на шахта... Който се оказал прекалено тесен.

Главата на катерицата се заклещила в дупка на капака и си останала там.

Минувачите не останали безучастни и повикали на помощ местната пожарна.

След няколко доста неуспешни опита да освободят животното, пожарникарите се принудили да свалят капака на шахтата, с все още заседналата животинка, и така да потърсят ветеринарна помощ.

За щастие на катерицата, цялата спасителна акция приключила добре. Ветеринарите упоили животното и успели да освободят главата му почти без наранявания.

Ако историята звучи познато, не е случайно. През февруари подобен случай впрегна 7 пожарникари в спасителна акция в германския град Бенсхайм, като целта им беше да освободят... един плъх

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой обаче няма и най-малко намерение да спаси гермаците от хипер-цивилизованите им *** гости...
26
2
 
3
 
! Отговори
Fureinthehole преди 4 години
Значи, доколкото разбрах от статията, всички минувачи са се изредили на катерицата, че след това и пожарникарите извикали.И после що германките, бежанците ги таковали.
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 20Малойумния буллгарак, в нормалните и цивилизовани страни това е една от задачите на пожарната служба - да спасяват и животните! Ама как да го разбере дивият българин това нещо, че животът дори на едно животинче е ценен! Аман от кухи *** с компютри!
24
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това с плъха не го разбирам,честно,освободили го за да го отровят по-късно с отрова за плъхове ли,или са решили да правят канализацията и мазите си развъдник на "милите" животинки
23
1
 
10
 
! Отговори
179 преди 4 години
Горкото животинче
22
6
 
3
 
! Отговори
бай х преди 4 години
откога я чакам тази жизнено важна световна новина
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъвто сайта такива и "коментарите"
20
1
 
10
 
! Отговори
Star преди 4 години
Еййй това Дойчлада богата държава.Имат железни шахти по улиците.В България почти всички ги направиха от цемент,подмениха ги тихомълком за да се покрие проблемът с кражбата на ,,дръжавно'' от някои наши съграждани.Пунктовете бяха все на мутри,ама каналите за износ на скраб бяха все на държавници.Още в началото на 90-те показаха по телевизията планините желязо на Бургаското Пристанище.После вагоните със скраб ги пренасочиха за Солун,че там няма да ги снимат папараците,и от там за Китай.
19
3
 
11
 
! Отговори
123 преди 4 години
До АнонименЩяха да зарежат катерицата и да идат да го угасят... трудно ли ти е да се сетиш?
18
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук списват само ултра кухи розови пеперудки - било нормално пожарникари да напускат поста си и да се занимават със животни!? Пожарникарите розови плиткоумници трябва да са 24\7 в готовност по най-бързия начин да реагират при пожар или друго бедствие, за да спасят човешкото здраве, живот и имущество. Какво щеше да стане, ако докато са се лигавели с тази кaтерица, някъде в техния район беше избухнал пожар?
17
4
 
6
 
! Отговори
до този под мен преди 4 години
Защо реши да самоизградиш своя автопортрет в коментарите на ДНЕС.беге?
16
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Катерицата е жертва на Промяната на Румен Раадев - ***, набеден за президент, кремълска слуга, нищоправец на 5 цифрена заплата! Защо некадърникът не наложи Вето нашахтите, в които засядат катерици? ОСТАВКА!
15
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Западна Европа из градинките и парковете се разхождат, зайци, катерици, патици и хората им е приятно да в градската среда имат такова биоразнообразие. Ние тука освен кучета и котки нямаме. А ако остане на нас бихме и живеем Там бихме си направили патешко със зеле. А после ще си развъдим кучета и котки.
14
5
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Ха ха хааа. Нр 1 ме побърка от смях 😂 Останалите нямате никакво чувство за хумор--що бе смеем си се... на глупостите ти. Някой опъват ние за разлика от тебе и приятелчето ти дето опъвате катерици, и от душевноболния дето опъва братчето си - предпочитаме жени. да демоде е, ама ..,. късно е да се променяме вече. Катериците са за вас. Дано и нещо повече да стане помежду ви. Ние - с квото можем - ще помагаме !
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напълно разбираемо е защо в БГ е такава клоака. Само прочетете коментари номер 2 и 3
12
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха ха хааа. Нр 1 ме побърка от смях 😂 Останалите нямате никакво чувство за хумор
11
4
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Или съм взело най доброто и от двете------гореспоменатия индивид който пише под чужди никове е душевноболен. Лесно може да се разпознае по 3 неща: 1. не винаги може да изпише правилно никовете. На моя му отне 1 година. Има някаква форма на дислекция и не може да репродуцира визуално. 2. Говори от трето лице единствено число. Не се идентифицира с пол ясно.3. Обикновено изчезва за дълго, и почва да пише от 20то число нататък. Явно тогава ****ка му взема пенсията за инвалидност и плащат нета!
10
7
 
0
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Или съм взело най доброто и от двете
9
6
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
А според вас аз шизoфpeник ли съм или ***----------абе аз не знам .... ами ми се струва, ****ка ти и баща ти са роднини.
8
8
 
12
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Чета коментарите преди моя и сега разбирам, че няма никаква надежда България някога да се оправи и да живеят в нея разумни същества...-------Никакъв. Надеждата отдавна е напуснала тези места. Както се казваше в сериала "Етажна Собсветност" - ква надежда в Надежда бе...Вече не опира до емиграция, а до евакуация.