Неуместни свалки... Какво мразят жените?

Дамите не харесват доста неща, ето част от тях...
25 юни 2019 21:50, Петя Славова
36
Неуместни свалки... Какво мразят жените?
Снимка: pexels.com

Доста неща могат да подразнят жените, но има някои, които мъжете смятат за свой чар, а всъщност може да изкарат извън нерви представителите на нежния пол.

Проучване, направено от Джинджър Рисърч показва някои от най-ярките примери, които е хубаво мъжете да не правят, ако искат да се представят добре пред дамите.

На първо място, пише Daily Star това, което жените не понасят е мъж да им се прави на чаровник във фитнес залата и да ги сваля.

В Топ 3 на дразнителите за съвременните представителки на нежния пол попадат също въпросът защо все още нямат деца и обсъждането на месечния им цикъл.

За 28 процента от жените особено дразнещо е когато мъжете осъществяват контакт първо с гърдите им, вместо с очите.

Дамите не понасят също да им се напомня за неравенството в заплащането и особено, че мъжете печелят средно с 18,4 процента повече от тях.

"Жените всекидневно се сблъскват със сексизъм както в личния, така и в професионалния си живот", коментира Хариет Скот от Джинджър Рисърч, цитирана от БТА

Вижте още за връзки в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: мъжеженивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най ги привличат паричките.Вижте Хриси колко е желан и красив.Интересно за мара отварачката и за гонзовица отдавна не сме чели, те вярно че одъртяха.
6
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами, след като в Холивуд след 40-50 години се съдят за секс тормоз, какво искате? Вижте кой е провел изследването - Джендар Рисърч и повече не питайте!
5
8
 
27
 
! Отговори
Стоян преди 4 години
Зависи кой се опитва да ги сваля! Аз каквото и да правя се мръщят, гнусят и бягат като от чумa, а Севастиян каквито и простотии да върши с тях се смеят и му се радват!!! И в политиката е така! На Герб и Бойко всичко се прощава и простотиите му звучат мило, секси мачо и рейтинг! Но-ооо, Иво Христов казал 80% и го изядоха.
4
13
 
60
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
Споко мили "независими " дами вече никой нормален мъж няма да ви сваля,наслаждавайте се на едно котешко и бездетно старомоминско съществуване изпълнено със аневризми и злоба ,може би на смъртния си одър ще разберета как сте се прецакали с тези западни анти мъжки пропаганди:)
3
5
 
30
 
! Отговори
GG преди 4 години
Точно пък тези неща, които са изброени, ги привличат....
2
3
 
22
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Не требва да ги питате эа телефонния им номер, примерно де!!
1
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко което не харесва на жените е сексизъм.А не е ли сексизъм да те лъже,че те обича ,да и направиш 1,2 деца и после да ореве светът,че е жертва на побойща, и секс по принуда?И всичко това за да ти вземе парите и жилището?